Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kezman: % 70 üst tura çıkarız

Sırp futbolcu, istatistiklerin, ilk maçı kazanan takımların yüzde 70 bir üst tura çıktığını ifade etti. Deivid ise İnter önünde bütün takımın kahraman olduğunu söyledi.

Devler Ligine iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de, forvet oyuncusu Mateja Kezman, gruptan çıkma hedefine daha yakın olduklarını söyledi. Avrupa'nın en iyi takımlarından birisine karşı iyi bir futbol sergileyerek kazandıklarını belirten Kezman, istatistiklerin, ilk maçı kazanan takımların yüzde 70 bir üst tura çıktığını ifade etti. Sırp futbolcu, ''Biz çok iyi bir takımız. Avrupa'nın en iyi takımına karşı çok iyi oynadık. İstatistikler, ilk maçı kazanan takımların yüzde 70 bir üst tura çıktığını söylüyor. Bundan sonraki maçları da bugün oynadığımız gibi oynar ve mağlubiyet almazsak, bir üst tura çıkarız'' şeklinde konuştu.

BÜTÜN TAKIM KAHRAMAN

Fenerbahçe'nin FC Inter karşısındaki tek golünü kaydeden Deivid ise ''Tek kahraman ben değilim, bütün takım kahraman'' dedi. Kendisine yönelik eleştirileri değerlendiren sarı-lacivertli futbolcu, bunları normal karşıladığını belirterek, ''Ben her zaman sakin oldum ve oyunuma baktım. Ben tek kahraman değilim, bütün takım kahraman'' diye konuştu. İyi futbol sergilemek isteyen takımlara karşı daha iyi mücadele verdiklerini kaydeden Deivid, ''Kapanan ve beraberliğe yatan takımlar karşısında oynamak çok daha zor. Maçta 11 kişi de topun peşinde koştu ve takım içindeki birlik, beraberlik ile galibiyet geldi. Önemli olan da buydu'' dedi.

Taraftar inanıyor

Fenerbahçe'nin, Inter karşısında aldığı galibiyet, sarı-lacivertlilerin gruptan çıkma hedefi konusunda taraftarlarına güven verdi. İnternetteki ''www.ligtv.com.tr'' adresli sitede yapılan ankette, Fenerbahçe'nin gruptan çıkabileceği seçeneği en çok oyu aldı. ''Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabilir mi'' sorusunun yöneltildiği ve halen süren ankette, ''Evet'' seçeneğine yüzde 69, ''Hayır'' seçeneğine ise yüzde 31 oy verildi.

21.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İtalyan basını: İnter Türkiye'de felakete uğradı

  Zico büyük maçları seviyor

  Kezman: % 70 üst tura çıkarız

  Chelsea'da şok! Morinho bıraktı

  İşte F.Bahçe bu!


 Son Dakika Haberleri