Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İşte F.Bahçe bu!

F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'ne dev bir giriş yaptı. İtalyan şampiyonu İnter önünde ortaya koyduğu futbol ve mücadele uzun yıllar hafızalarda kalacak kadar güzeldi. Kadrosunda birçok ülkenin milli oyuncularını barındıran İtalyan ekibinin 90 dakika boyunca net bir gol pozisyonuna girememesi F.Bahçe'nin bu karşılaşmaya ne kadar çok arzulu ve hırslı hazırlandığını gösterdi.

Teknik Direktör Zico'yu tebrik etmek istiyoruz. Tanımadığı bir ülkede ilk geldiği yıl takımını şampiyon yapma başarısını gösterdi. Arkasından sezon başında Almanya'da ezeli rakibi Beşiktaş'ı yenerek Süper Kupa'yı sarı-lacivertli camiaya armağan etti. Bu başarılara rağmen medayada bir kısım yorumcuların gözüne bir türlü giremedi. Sürekli olarak F.Bahçe'den göndirileceği yolunda asılsız haberlerle yıpratılmak istendi. Ama o kaçmadı ve daha güvenle yoluna devam etti. Elindeki bu oyuncularla Avrupa'da başarılı olabileceğini gösterdi.

Önce şu gerçeği söyleyelim: İnter zaferi basit bir galibiyet değildir. Kadrosunda dünyanın sayılı oyuncuları yer almaktadır. İtalya'nın bir numaralı takımıdır. Bütün teknik adamların görev yapmak için can attığı ekonomik gücü çok büyük olan bir kulüptür. Ayrıca, İtalya'da en çok taraftara sahip olan gerçek bir devdir. Zico ve oyuncuları büyük bir iş başarmıştır.

Zaman aman eli belinde oynamasına eleştiri getirdiğimiz Alex nasıl bir futbolcu olduğunu herkese gösterdi. Aklını kullanarak harika bir futbol oynadı. Top ona geldiğinde İnterli oyuncular hep bocaladı. Mükemmel asistler yaptı. Boş alanlara kaçarak, takımın geniş bölgelere yayılmasını sağladı. Kullandığı her top İnter için büyük bir tehlike oldu. Deivid'e attırdığı goldeki hareketleri ile kalitesini ortaya koyarak maçın yıldızı oldu.

F.Bahçe takım olarak iyi oynadı. Herkes görevini yerine getirebilmek için canla başla çalıştı. Roberto Carlos, Aurelio ve Deniz bitmek bilmez enerjileri ile orta sahayı İnter'e kaptırmadı. Burada Deivid'in de hakkını yememek lazım. Zico bu oyuncusuna sahip çıkarak F.Bahçe'den gönderilmesini engelledi. İyi ki engellemiş. Bu sezon hepimiz farklı bir Deivid izliyoruz. Saha içinde çok çalışkan ve mücadeleden vazgeçmiyor. İnter'e attığı muhteşem gol Avrupa'da gecenin golü oldu. Bu başarılı oyununu sürdürürse sezon sonunda birçok yabancı kulübün transfer gündemine gireceğine inanıyorum.

[email protected]

Erol DOYURAN

21.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İtalyan basını: İnter Türkiye'de felakete uğradı

  Zico büyük maçları seviyor

  Kezman: % 70 üst tura çıkarız

  Chelsea'da şok! Morinho bıraktı

  İşte F.Bahçe bu!


 Son Dakika Haberleri