Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Iraklı evsizlerin trajedisi

Evini terk etmek zorunda kalan Iraklıların sayısının geçen ay rekor seviyeye ulaştığı bildirildi. Irak Kızılayı’nın yayımladığı raporda, Mart 2003’ten bu yana evini terk eden Iraklıların sayısının 31 Ağustos’ta 1 milyon 930 bin 946’a ulaştığı, bunun Irak tarihinde eşi görülmemiş bir trajedi olduğu belirtildi.


Ahmedinejad: İran’a saldıran pişman olur

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, “Tarih, İran’a saldıranların her zaman yenilgiye uğradığını ve pişman olduğunu göstermiştir. İran’a saldırmak i

Belgrad, Bağımsız Kosova’ya göz yummayacakmış

Sırbistan Başbakanı Voyislav Koştunitsa, Kosova’ya bağımsızlık verilmesi halinde, yıkıcı bir şiddetin başlamasının sorumlusu olacakları konusunda ABD


  İran’dan komşu ülkelere tehdit

İran Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Ali Caferi, “İran düşmanlarına topraklarını açan ülkelere füzelerle cevap vereceklerini” söyledi.


  Birleşmiş Milletler’den insan haklarına yerinde gözlem

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından insan hakları durumunun yerinde denetlenmesi amacıyla yeni yapılacak uygulamaya göre ilk grup ülkeler, Bahreyn, Ekvator ve Tunus olarak belirlendi.


  KKTC - Suriye feribot seferleri 28 yıl sonra başladı

KKTC’nin Gazimağusa ile Suriye’nin Lazkiye limanları arasında 1978-1979 yılları arasında yapılan ve bir yıl süren feribot seferleri, 28 yıl aradan sonra dün yeniden başladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri