Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

NİHAT: YENİDEN DOĞDUM

Villarreal'in son 2 maçında 3 gol atan millî futbolcu Nihat Kahveci, ''Sakatlıkbeni öldürdü, ama şimdi her şey bitti. Futboldan yeniden zevk almaya başladım'' dedi. Nihat, La Liga ve UEFA Kupası'nda bulduğu gollerden sonra sıkıntıların sona erdiğine inandığını söyledi.


Profesyonel boks start alıyor

Boks Federasyonu, Türkiye'de profesyonel boks branşının kurulması yönünde karar aldı. Çok sayıda profesyonel boksörü heyecanlandıran kararın ardından

G.Saray, Kasımpaşa'ya konuk oluyor

Süper Lig'in lideri Galatasaray, bugün Kasımpaşa ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak, unvanını korumak amacında.


  Serbestte Dünya İkincisi olduk

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılan Dünya Şampiyonası'nda takım halinde ikinci olan Serbest Güreş Milli Takımı yurda döndü. Şampiyonada 66 kiloda altın madalya kazanan Ramazan Şahin, ''Türkiye'ye altın madalya getirdiğim için çok mutluyum. Takım arkadaşlarım da birkaç madalya alsalardı daha da mutlu olacaktım'' dedi.


  Sivasspor'da Afrikalı rüzgârı

Süper Lig'in flaş takımlarından Sivasspor, bu sezon yabancı oyuncu transferinde tercihini Afrikalı futbolculardan yana kullandı.


  Ordu, Ekim ayında basketbola doyacak

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele edecek takımların yer alacağı Erkekler Türkiye Kupası C Grubu eleme maçlarının 1-3 Ekim tarihleri arasında Ordu'da yapılacağı bildirildi.


  G.Saray'da tişört tasarım yarışması

Galatasaray Pazarlama A.Ş, sarıkırmızılı futbol takımının 5 maçlık cezasının ardından taraftarlarıyla buluşacağı ilk lig maçında satışa çıkarılmak amacıyla Tişört Tasarım Yarışması düzenleyecek.


  Macar Gera'nın cezası kaldırıldı

UEFA, 12 Eylül'de İstanbul'da oynanan Türkiye-Macaristan EURO 2008 eleme maçında kırmızı kart gören Zoltan Gera'nın bir maçlık cezasını kaldırdı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri