Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sivasspor'da Afrikalı rüzgârı

Süper Lig'in flaş takımlarından Sivasspor, bu sezon yabancı oyuncu transferinde tercihini Afrikalı futbolculardan yana kullandı.

Transfer dönemi öncesinde kadrosunda İsrailli golcü Pini Felix Balili, Bulgar forvet İvan Petrov Cvetkov ve Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç'i bulduran kırmızıbeyazlı ekip, transferde Güney Amerika ve Avrupa ülkeleri yerine Afrika ülkelerini tercih etti.

Bu sezon önce Gineli savunma oyuncusu Mamadou Diallo'yu kadrosuna katan Sivasspor, transfer döneminde bir süre Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu kontenjanı sınırlaması hakkındaki kararını bekledi. Federasyonun kontenjanı 6 1 olarak belirlemesinin ardından harekete geçen Sivasspor, Gineli orta saha oyuncusu Kanfory Sylla ve Nijeryalı orta alan oyuncusu Bernard Okorowanta'yı da kadrosuna dahil etti.

Ligin ilk 5 haftasında iyi bir performans ortaya koyan ve henüz sonucu tescil edilmeyen Trabzonspor maçı hariç ligde topladığı 9 puanla 3. sırada yer alan Sivasspor'un kadrosunda şu anda yabancı statüsünde forma giyen Petkoviç, Balili, Cvetkov, Diallo, Sylla ve Okorowanta adlı futbolcular bulunuyor. İsrailli forvet Balili ve Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç, kırmızıbeyazlı ekipteki üçüncü sezonunu, Bulgar golcü Cvetkov ise ikinci sezonunu yaşarken, çiçeği burnunda Sivassporlu oyuncular Diallo, Sylla ve Okorowanta bu yıl ilk kez Sivasspor'un başarısı için ter döküyor.

23.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  NİHAT: YENİDEN DOĞDUM

  Profesyonel boks start alıyor

  G.Saray, Kasımpaşa'ya konuk oluyor

  F.Bahçe, Bursaspor önünde 3 puan arıyor

  Serbestte Dünya İkincisi olduk

  Sivasspor'da Afrikalı rüzgârı

  Ordu, Ekim ayında basketbola doyacak

  G.Saray'da tişört tasarım yarışması

  Macar Gera'nın cezası kaldırıldı


 Son Dakika Haberleri