Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

NİHAT: YENİDEN DOĞDUM

Villarreal'in son 2 maçında 3 gol atan millî futbolcu Nihat Kahveci, ''Sakatlıkbeni öldürdü, ama şimdi her şey bitti. Futboldan yeniden zevk almaya başladım'' dedi. Nihat, La Liga ve UEFA Kupası'nda bulduğu gollerden sonra sıkıntıların sona erdiğine inandığını söyledi.

İspanya 1. Futbol Ligi (LaLiga) takımlarından Villarreal'de forma giyen Nihat Kahveci, ''Sakatlıkbeni öldürdü, ama şimdi her şey bitti. Futboldan yeniden zevk almayabaşladım'' dedi. Villarreal'in son 2 maçında 3 gol atan Nihat, İspanyol basınında yer alan demeçlerinde, ''Artık mutluyum. Umarım bu hız devam eder'' ifadesini kullandı. ''Sakatlık, özellikle ikincisi beni öldürdü'' diyen Türk futbolcu, yaşadıklarının ardından 2. kez sakatlanmasının ve her şeyi yeniden yaşamasının çok zor olduğunu kaydetti. La Liga ve UEFA Kupası'nda bulduğu gollerden sonra sıkıntıların sona erdiğine inandığını kaydeden Nihat, ''Bu goller çok önemli oldu'' dedi.

RİQUELME İLE KIYASLAMAYIN

Villarreal'den Atletico Madrid'e giden Forlan veya takımda kadro dışında tutulan Riquelme ile kıyaslanmasına kızan Nihat, şu değerlendirmeyi yaptı: ''Hiç kimseyle kıyaslanmak istemiyorum. Sadece bana bu kadar çok güvenen bir kulübe her şeyimi vermek istiyorum. Onlara minnettarım ve bu sezonun mükemmel olacağını umuyorum. Önemli şeyler yapmak için büyük heyecanımız var.'' Villarreal, 4. sırada bulunduğu La Liga'nın 4. haftasında bugün TSİ18.00'de sahasında Murcia ile karşılaşacak.

23.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  NİHAT: YENİDEN DOĞDUM

  Profesyonel boks start alıyor

  G.Saray, Kasımpaşa'ya konuk oluyor

  F.Bahçe, Bursaspor önünde 3 puan arıyor

  Serbestte Dünya İkincisi olduk

  Sivasspor'da Afrikalı rüzgârı

  Ordu, Ekim ayında basketbola doyacak

  G.Saray'da tişört tasarım yarışması

  Macar Gera'nın cezası kaldırıldı


 Son Dakika Haberleri