Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kararsız Feldkamp

Galatasaray teknik direktörü Feldkemp, önce hafta içi Sion maçında sonra da hafta sonu Kasımpaşa'ya karşı şaşırtıcı değişikliklerle takımını sahaya sürdü. Geçen yıl Gerets de böyle sürprizler yapmıştı da sonucu hep hüsran olmuştu. Önce Sion maçında orta saha oyuncularının seçiminde hata yaptı. Mücadeleci Kuzey ülkesi takımına karşı mücadele gücü az olan oyuncularını sahaya sürdü. Az kalsın yeni bir Tromsö faciası daha yaşanacaktı.

Bu defa İstanbul da defansı değiştirip G.Saray'ı sahaya sürdü. Bunu anlamak mümkün değil. Barış sağ bekte oynamayı beceremeyen buna karşılık orta sahada çok iyi oynayan bir oyuncu. Genç Uğur bu mevkide denediği oyuncuların en iyisi. Barış'tan vazgeçemeyen Feldkamp ona yer açmak için Uğur'u kenara alıp böyle bir tercih yaptı. Servet'in sakatlığından olsa İsmail burada oynatıldı ki, buna diyecek bir şey yok. Solda da yeni transfer Hakan Balta'ya yer açmak için Volkan'ı kenarda oturttu. Bu da yanlıştı. Sion maçında Volkan iyi değildi. Ama bunun en önemli sebebi önündeki Carrusca'nın ona yardım etmede yetersiz kalışıydı.

Bu kadar taşlarla oynayan Kalli yine de sahadan üç puanla ayrıldıysa şükretmeli. Ve de geçen sezon Eric Gerets'in yaptıklarını tekraralamamalı. Bazı oyuncularında kararlı olmalı. Bunlarda aşağı yukarı belli. Çok formsuz olduklarında yerlerine başkaları oynatılabilir. Böyle bir durum sadece bir-iki oyuncuda olacağı için problem olmaz.

Bu maçın yıldızı Linderot'tu. G.Saray'ın bu oyuncuyu almasına kim karar vermişse son derece isabetli karar vermiş. Ayrıca ikinci yarıda gerçek yerine çekilen Barış da çok iyi mücadele etti. Ümit Karan gerçekten estetik olarak güzel bir gol attı. Takım oyununda hayli eksik olan Ümit in bu golleri de olmasa çekilecek bir oyuncu değil. Penaltı atamayarak maçı riske sokan Ümit attığı güzel golle maçı çeviren oyuncu oldu.

[email protected]

Said OKUR

25.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE 899'DA KALDI

  Seyrantepe ihalesi sonuçlandı

  Ümit'in jeneriklik golü

  Kübra Avrupa Şampiyonu oldu

  Anderlecht'e 1 puanı Serhat'ın golü getirdi

  Kararsız Feldkamp

  G.Saray ve Beşiktaş haftayı kârlı kapattı


 Son Dakika Haberleri