Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İLK SEYİRCİSİZ DERBİM

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, "Futbol yaşantımda ilk defa seyirsiz bir derbide takımımı yöneteceğim" dedi. Alman hoca, Beşiktaş ile bu sezon ligde oynayacakları 34 maçın önemli olanlarından bir tanesinde karşılaşacaklarını söyledi..

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Beşiktaş ile bu sezon ligde oynayacakları 34 maçın önemli olanlarından bir tanesinde karşılaşacaklarını söyledi. Feldkamp, sabah yapılan antrenman sonrasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bu sezon oynayacakları tüm maçları ''önemli'' olarak gördüklerini ifade ederek, ''Her ne kadar adı derbi de olsa Beşiktaş karşılaşması, bizim için oynayacağımız 34 maçın önemli olanlardan bir tanesi. Ama 34 maçın 34'ü de önemli. Puan cetvelinde her iki takımın da bulunduğu yer, bu maçın önemini veya heyecanını daha da arttırıyor. Ama bu da ligde oynayacağımız 34 maçtan sadece bir tanesi'' diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'TAN RAHAT DEĞİLİZ

Bir basın mensubunun, ''Beşiktaş'a göre daha rahatsınız'' demesi üzerine Feldkamp, ''Bu bizim için de çok güzel bir maç olacak. Ancak rahat oynayacağımız veya bizim için Beşiktaş'tan daha rahat bakacağımız bir maç olmayacak'' ifadesini kullandı.

DERBİLERİM HEP SEYİRCİLİYDİ

Seyircisiz bir derbi maçın Türk futbol tarihinde bir ilk olacağının hatırlatılması üzerine Feldkamp, kendisi için de bu karşılaşmanın, taraftarların olmadığı ilk derbi maç olacağını söyledi. Alman çalıştırıcı, ''Sadece Türkiye'de değil, benim futbol yaşamımda da seyircisiz takımımı yöneteceğim, adı derbi olan ilk maç. Daha önce Alman Birinci Ligi'nde çok maç ve derbi oynadım ama bunların hepsi seyirciliydi'' dedi.

SİVAŞ'IN BAŞARISI KONUŞULSUN

Bir basın mensubunun, Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin 7, Beşiktaş'ın 2 puan önünde olduğunu hatırlatması üzerine Feldkamp, burada Sivasspor'un da büyük bir çıkış yaptığını ve konuşulması gerektiğini vurguladı. Karl Heinz Feldkamp, Sivasspor'a özellikle değinmek istediğini belirterek, ''Gelişmelere göre onların alacağı 3 puan, bu ekibi ikinciliğe oturtuyor. Bununla birlikte Sivasspor da Fenerbahçe'nin önünde. O yüzden, tabii ki Fenerbahçe'yi hiçbir zaman önemsemiyor anlamında söylemiyorum ama Sivasspor gibi kulüplerin bu çıkışlarında onlardan da bahsedilmesi, ortaya koydukları performansı takdir etmek gerekir'' şeklinde konuştu.

27.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İLK SEYİRCİSİZ DERBİM

  G.Saray Ümit'e güveniyor

  Taraftar, F.Bahçe'yi ligde ciddi bulmuyor

  Sivasspor'a 122 bin YTL yardım toplandı

  Marsilya'nın patronu Gerets

  Schalke'yi Halil uçurdu

  Dereli ve Çakır'a millî maç

  G.Birliği'nin başına Stumpf geldi

  Sorunlar bitmiyor


 Son Dakika Haberleri