Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray Ümit'e güveniyor

Süper Ligde bu sezon 4 golü bulunan Ümit Karan, Beşiktaş derbisi öncesinde takımının gol yollarında en güvendiği isim. Lig kariyerindeki 100. golü Beşiktaş'a atan Ümit Karan, G.Birliği forması giyerken de Beşiktaş'a karşı 4 defa gol sevinci yaşadı.

Turkcell Süper Lig'de 29 Eylül Cumartesi günü yapılacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi, sarı-kırmızılı takımın gol yollarında en güvendiği isimlerin başında Ümit Karan geliyor. Ligde bu sezon geride kalan 6 haftada 4 gol atarak, Hakan Şükür ile birlikte takımının en golcü ismi olan Ümit Karan, derbi öncesi takımının forvetinde en güvendiği isim durumunda bulunuyor.

31 yaşındaki Ümit, bu sezon ligde geride kalan 6 maçta toplam 439 dakika forma giydi. Deneyimli futbolcu, özellikle son Kasımpaşa maçında attığı mükemmel rövaşata golüyle takımına galibiyeti getiren isim oldu. Ümit, ligdeki son 3 maçta da boş geçmedi ve Vestel Manisaspor (2-2), Konyaspor (6-0) ve Kasımpaşa (1-0) filelerini 1'er kez havalandırdı. Ümit özellikle, takımının 1-0 kazandığı Bursaspor ve Kasımpaşa maçlarında galibiyeti getiren isim oldu.

Ümit Karan, Galatasaray formasıyla Beşiktaş'a geçen sezon 2 gol attı. Ligin ilk yarısında Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan maçta penaltıdan attığı golle takımını 1-0 galibiyete taşıyan Ümit Karan, aynı zamanda bu maçta Türkiye'deki lig kariyerinde 100. gole imza koymuştu. Ümit Karan ayrıca, devre arasında Antalya'da düzenlenen Efes Pilsen Cup turnuvasında normal süresi 1-1 biten maçta Galatasaray adına gole imza koyan isim oldu.

Bu arada Ümit'in, Gençlerbirliği forması giyerken Beşiktaş'a 3 lig maçında toplam 4 golü bulunuyor. Ümit, 1996 yılında başladığı Türkiye'deki futbol kariyerinde şimdiye dek Gençlerbirliği, Galatasaray ve 3 sezon önce kiralık olarak forma giydiği Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor takımlarında lig maçlarında toplam 120 gol attı.

83 yıllık rekabette ilk defa seyirci yok

Galatasaray ile Beşiktaş'ın Cumartesi günü yapacakları derbi maç, tarihe geçecek. Galatasaray'ın geçen sezondan kalan 5 maçlık cezası nedeniyle seyircisiz oynatılacak karşılaşma, ezeli rekabetin 83 yıllık tarihinde yerini alacak. Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924 tarihinde Beşiktaş'ın 20 galibiyetiyle başlayan 83 yıllık rekabette, geride kalan 318 maçın hiçbiri seyirciden yoksun oynanmadı.

27.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İLK SEYİRCİSİZ DERBİM

  G.Saray Ümit'e güveniyor

  Taraftar, F.Bahçe'yi ligde ciddi bulmuyor

  Sivasspor'a 122 bin YTL yardım toplandı

  Marsilya'nın patronu Gerets

  Schalke'yi Halil uçurdu

  Dereli ve Çakır'a millî maç

  G.Birliği'nin başına Stumpf geldi

  Sorunlar bitmiyor


 Son Dakika Haberleri