Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sorunlar bitmiyor

Malatyaspor'da futbolcular adeta isyanlarda. Sahipsizlik takıma Kartalspor önünde ilk mağlubiyeti tattırdı. Kartalspor dolu dizgin yoluna devam ediyor. Alkışları hak ederek... Elazığspor'da kriz tam anlamıyla devam ediyor. Bütün Anadolu takımlarının içinde bulunduğu maddi kriz Gakgoşlar'da da var. Ekonomik sıkıntı sahadaki futbolculara da olumsuz yansımakta. Akabinde bol gollü mağlubiyetlerin tedbir alınmadığı takdirde devamı gelecektir düşüncesindeyim..

Bu hafta TFF 1. Liginde 39 gol atılırken Erciyes, Samsun ve Sakarya maçları en gollü maçlar olarak göze battı. Samsun-Ordu maçı 7-5'lik skorla son yılların en gollü maçı oldu. Samsun son haftalarda almış olduğu galibiyetlerle 8 puanla 8. sıraya yerleşti. Süper Lige yükselmede en büyük adayı olduğunu gösterdi..

Mardin geçen seneki gibi kriz üstüne kriz yaşamaya devam ediyor. Elazığ yine öyle. Keza iyi giden bir Malatya sahibi çıkmayan bir takım. İşte Anadoluda bu sorunlar hiç bitmez. Neden mi? Kalıcı projeler üretmeleri lazım kulüplere. Gelir getirici...

Said YALÇIN

27.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İLK SEYİRCİSİZ DERBİM

  G.Saray Ümit'e güveniyor

  Taraftar, F.Bahçe'yi ligde ciddi bulmuyor

  Sivasspor'a 122 bin YTL yardım toplandı

  Marsilya'nın patronu Gerets

  Schalke'yi Halil uçurdu

  Dereli ve Çakır'a millî maç

  G.Birliği'nin başına Stumpf geldi

  Sorunlar bitmiyor


 Son Dakika Haberleri