Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Enerjide tasarruf dönemi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, enerjide yılda en az 3 milyar dolarlık tasarruf sağlanmasına yönelik, ikincil mevzuatı ile verimlilik projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Enerji Verimliliği Kanunu çerçevesinde hazırlanacak söz konusu düzenleme ve projeler, kişisel bazda enerjinin tasarrufu konusunda bilinçlendirme, enerji verimliliği sağlayan işletmeleri de ödüllendirmeye yönelik uygulamaları kapsıyor.


Zorlu’dan ‘rüzgâra’ yatırım

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Selen Zorlu ve Zorlu Enerji Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökmen Topuz’un da aralarında bulunduğu 6 kişilik heyet, O

Kamu-Sen, “zamda adalet” istedi

Türkiye Kamu-Sen, 2007 yılında işçilere verilen ücret zammı olan 140 YTL’nin memurlardan esirgendiğini bildirerek, “adalet” istedi.


  TUSKON, Rusya’ya köprü oldu

Türk İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Moskova’da düzenlediği iş forumu ile Türk şirketleriyle Rus şirketlerini bir araya getirdi.


  İş dünyası, panel ve iftarda buluştu

DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi, 15. yılında “İnovasyon” konulu paneli ve geleneksel iftar yemeği ile iş dünyasını Armada Hotel’de bir araya getirdi.


  JTI’den Tekel’e 1.5 milyar dolar

Japan Tobacco’nun Tekel’in sigara bölümü için 1.5 milyar dolar teklif etmeye hazırlandığı bildirildi. İngiliz The Times gazetesinin haberine göre, Japan Tobacco teklifi altı hafta içinde yapmayı planlıyor.


  Dolar 6 yılın en düşük seviyesinde

Doların tahtı sallanmaya devam ediyor. Yurtiçinde bankalararası piyasada dolar dün 1,2160 YTL ile Temmuz 2001’den bu yana en düşük düzeye indi.


  Kuveyt Türk’ten, kırtasiye desteği

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş’ nin geleneksel kırtasiye seti dağıtımı başladı.


  18.9 milyarlık yatırıma teşvik

Hazine Müsteşarlığı, yılın ilk sekiz ayında toplam tutarı 18 milyar milyon 995.4 milyon YTL olan bin 692 yatırımı teşvik kapsamına aldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri