Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İş dünyası, panel ve iftarda buluştu

DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi, 15. yılında “İnovasyon” konulu paneli ve geleneksel iftar yemeği ile iş dünyasını Armada Hotel’de bir araya getirdi.

Takdim konuşmasını MÜSİAD Genel Başkanı Dr. Ömer Bolat’ın yaptığı “İnovasyon” konulu panel, 26 Eylül Çarşamba günü gerçekleşti. İnovasyonun kurum fonksiyonları ile ilişkisinin ele alındığı, uygulamada karşılaşılan engelleri aşmak ve sık karşılaşılan hataları önlemek için yapılması gerekenlerin aktarıldığı panelde daha başarılı inovasyon uygulamaları için iş dünyasına örnekler sunuldu.

Panelin ardından bu yıl 15.’si düzenlenen DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi Geleneksel İftar Yemeği gerçekleşti. Müteşebbisler, üst düzey yöneticiler, oda ve dernek yöneticileri ile akademisyenler ve uzman danışmanlardan oluşan 250 dâvetlinin katıldığı iftar yemeğinde gazetemiz yazarlarından Mustafa Özcan ve Davut Şahin de yer aldı.

İş dünyasının bir araya gelmesiyle verimli bir iş toplantısına dönüşen iftar yemeği, katılımcılar arası bilgi alışverişinin sağlandığı ve sohbet etme fırsatının yakalandığı farklı bir ortam oldu.

YENİ ASYA / İSTANBUL

28.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Enerjide tasarruf dönemi

  Zorlu’dan ‘rüzgâra’ yatırım

  Kamu-Sen, “zamda adalet” istedi

  Açlık sınırı 656 YTL’ye yükseldi

  TUSKON, Rusya’ya köprü oldu

  İş dünyası, panel ve iftarda buluştu

  JTI’den Tekel’e 1.5 milyar dolar

  Dolar 6 yılın en düşük seviyesinde

  Kuveyt Türk’ten, kırtasiye desteği

  18.9 milyarlık yatırıma teşvik


 Son Dakika Haberleri