Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

İstanbul kitapla buluşuyor

Yeni Asya Neşriyat’ın da katıldığı 26. İstanbul Kitap Fuarı 27 Ekim-4 Kasım 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu yılki teması “Akdeniz’de Edebiyat; Edebiyat’ta Akdeniz”, onur yazarı ise Sayın Metin And olarak belirlenen 26. İstanbul Kitap Fuarı bu sene 27 Ekim-4 Kasım 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İstanbul Kitap Fuarı ve ARTIST 2007, 3 Kasım’a kadar saat 11:00-20:00, kapanış günü olan 4 Kasım’da ise 11:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi- Beylikdüzü’nde düzenlenecek olan 26. İstanbul Kitap Fuarı bu sene 27 Ekim-4 Kasım 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Her yıl ayrı bir tema çerçevesinde, okurla yazarı buluşturan İstanbul Kitap Fuarı, kültür ve edebiyat faaliyetlerini de kapsıyor. Kitap Fuarı’nın bu yılki teması, İstanbul Kitap Fuarı Danışma Kurulu tarafından “Akdeniz’de Edebiyat; Edebiyat’ta Akdeniz”, onur yazarı ise Sayın Metin And olarak belirlendi.

Fuar süresince söyleşi, panel, şiir-dinletisi ve çocuk faaliyetleri gibi 250 kültür-sanat faaliyetleri ve Akdeniz teması çerçevesinde yurt dışından konuk yazarların katılımıyla çeşitli söyleşiler gerçekleştirilecek.

İstanbul Kitap Fuarı bu sene yaklaşık 500 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenecektir. Kültür faaliyetleri ve imza günlerinde ise, konuk yazarların yanı sıra yüzlerce yazar, sanatçı, bilim insanı, gazeteci ve politikacı kitapseverlerle buluşma imkanı bulacaktır. 26. İstanbul Kitap Fuarı, ARTİST 2007 - 17. İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilecektir.

Güncel etkinlik programı için:

www.istanbulkitapfuari.com

www.istanbulbookfair.com

www.istanbulsanatfuari.com

www.istanbulartfair.com

/ İSTANBUL

24.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İstanbul kitapla buluşuyor

  İslâm Yaşar: Nur talebeleri örnek olmalı

  “Mesnevî Okumaları”

  Mevlânâ Azerbaycan’da

  Eğitimcilerden kütüphane kampanyasına destek

  Uluslararası Avrasya Film Market açıldı

  “Anka Kuşu” Bolu’dan uçacak


 Son Dakika Haberleri