Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ev almak için alternatif: Ev günü

Düzenlediği kampanyalarla 18 yılda 55 bin kişiyi faizsiz taksitlerle otomobil sahibi yapan Eminotomotiv, şimdi de ev hayali olanları ev sahibi yapıyor.

Bu sistem, ev almak isteyen bir kişinin faiz vermeden, Türkiye’nin istediği yerinden ve satılık herhangi bir evi bütçesine göre Eminevim’in oluşturduğu gruplardan birine girerek ev sahibi olması esasına dayanıyor.

Eminotomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Eminevim sisteminin işleyişini şöyle anlattı: “Biz kişinin ödeme gücünün daha rahat olabileceği bir sistem ürettik, ve adını Eminevim koyduk. Bu sistemde herkes dilediği değerdeki evi ister 30 bin YTL olsun, ister 300 bin YTL olsun ister 15 ayda, ister 150 ayda gruplarımızdan birisine dahil olup sırasıyla alabilir. Nakit olarak ev alamayıp, kira öder gibi taksitli şekilde ev almak isteyenler için sistem şöyle işliyor: Örneğin Türkiyenin herhangi bir yerinden bir ev alacaksınız. Fiyatı 100 bin YTL olsun, Eminevim kampanyasına girmeniz için yüzde 10 peşinat vermeniz yeterli oluyor…

Almak istediginiz evin değerini ve kaç ayda ödeyeceğinize siz karar veriyorsunuz. Seçtiğiniz taksit sayısı, aynı zamanda gireceğiniz gruptaki kişi sayısıdır. Siz bu şartlar altında 100 bin YTL’ yi 120 ayda ödemeyi istediniz. Yani 120 kişilik bir gruba dahil oldunuz. Bu da demek oluyor ki, noter huzurunda yapılan çekilişte 120 kişiden her ay toplanan parayla bir kişi ev hayaline kavuşur.”

Üstün sistemin avantajlarını ise şöyle sıraladı: “Herşeyden önce bu sistemde faiz yok, kira öder gibi taksitlerinizi kolay ödüyorsunuz, Türkiyenin istediğiniz yerinden konutunuzu alabiliyorsunuz, kendi evinize geçene kadar size kira yardımı yapılıyor, ödemelerde zorluk çektiğinizde taksitlerinizi düşürebiliyor veya dondurabiliyorsunuz, aynı zamanda ileriye dönük bir yatırım yapmış oluyorsunuz.”

Vatandaşlarımız konuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi 0216 444 0 132’nolu telefon ve www.eminevim.com.tr, internet adresinden alabilirler.

Yeni Asya / İSTANBUL

26.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terörü kayıtdışı besliyor

  ATO: Bloke iflasları başladı

  Gıdada küresel sıkıntı sinyalleri

  KİT’ler 2007’yi zararla kapatacak

  Anuga’ya partner ülke olduk

  İndirimli satışa tarih sınırı

  Petrolün fiyatı rekor seviyede

  Ülker’den büyük hediye kampanyası

  Ev almak için alternatif: Ev günü

  Liberal anayasa ekonomiyi de güçlendirir

  Gençler arasında işsizlik yüzde 20'lerde


 Son Dakika Haberleri