Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

Medya yangına körükle gitme!

Bu ülkede 70 milyon insan yaşıyor. Tam sağlıklı bir istatistik yok, ama, üzerinde birleşilen rakam, 10 milyon.. On milyonumuz Kürt asıllı.. Yani içimizdeki her yedi kişiden biri Kürt asıllı.. Kürtlerin en kalabalık olduğu ülke Türkiye.. En kalabalık olduğu kent de, İstanbul..

Ve biz, Kurtuluş Savaşını omuz omuza yapan Türkler ve Kürtler ve de diğer tüm azınlıklar yüzlerce yıldır bir arada yaşıyoruz.. Kız alıp vermelerle öyle kaynaşmışız ki adli tıp zor ayırır.

Bu PKK dediğimiz terörist gurup ise, sağdan say, soldan diz, 3 bini geçmez.. Askeri, sivil tüm istihbaratın ortaya koyduğu rakam bu..

Şimdi bu 3 bin, 70 milyonu allak bullak edebilir mi?. 70 milyonun yaşamını tepe taklak çevirebilir mi?. 70 milyona her şeyi ve herkesi unutturup sadece kendisini konuşturabilir mi?.

En kötüsü de, bu 3 bin kişi, 60 milyonun gözünde kendisini, içinden çıktığı 10 milyonla özdeşleştirip, Türkiye’de kardeşi kardeşe düşürebilir, Türk-Kürt kavgası, nefreti, düşmanlığı yaratıp, asıl hedefi olan ülke bölünmesinin tohumlarını atabilir mi?.. Bunu yapabilir mi?.

Yapar.. (...)

Bugün ülkenin içinde bulunduğu asıl tehlike budur. Ateş olsa cürmü kadar yer yakacak, PKK değil.. (...)

Ben Türkiye’nin 6-7 Eylül günlerine nasıl geldiğini iyi bilirim.. Bu yüzden içim titriyor. PKK’nın en büyük hedefi bu.. Bir Kürt 6-7 Eylül’ü yaratmak.. Bunu başarırlarsa, sayıları 3 binden milyonlara çıkacak. Bunu başarırlarsa tüm dünyayı arkalarına alacaklar..

Bu tuzağa düşmememiz lâzım. Kim uyaracak?..

Medya!..

Yangına körükle giderek mi başaracağız bunu..

Sabah, 26 Ekim 2007

Hıncal ULUÇ

27.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yüzelsel, gülünç ve de hazin!

  Kışkırtıcılar yine sahnede

  Devlet politikası

  Medya yangına körükle gitme!

  Öfkeyle değil, akılla hareket etmek gerek

  ’Sansür’ olayının yazılmayan tarafı


 Son Dakika Haberleri