Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İGDAŞ’tan İstanbul'u ‘ısıtacak’ kampanya

İGDAŞ, havaların soğumaya başladığı şu günlerde İstanbullu’ların içini ısıtacak bir kampanya başlatıyor. 25 Ekim’de başlayan Sonbahar Abonelik Kampanyası’nda abonelik bedeli, kredi kartıyla 6, nakit olarak ise 3 taksitte ödenebilecek.

Kampanya 7 Aralık Aralık 2007 tarihine kadar devam edecek. Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan İGDAŞ Genel Müdürü K. Levent Tüfekçi şunları söyledi: “Havaların artık iyice soğumaya başladığı şu günlerde vatandaşlarımıza bir kolaylık sağlamak istedik ve yeni bir Doğalgaz Abonelik Kampanyası başlattık. Bu kampanyada İstanbullulara doğalgaza abone olurken taksit kolaylığı sağlıyoruz. Kampanya süresince vatandaşlarımız abonelik bedelini kredi kartıyla 6, nakit olarak ise 3 taksitte ödeyebilecek.”

Tüfekçi çevre dostu bir yakıt olan doğalgazın İstanbul’da hızla yayıldığını ve bu sayede İstanbul’un dünyada havası en temiz metropollerinden biri olduğunu belirterek şöyle devam etti: “Hava temizliği sadece bizler için değil tüm canlılar için önemli. Hatta temiz havamız sayesinde artık denizlerimiz de daha temiz. İstanbul’a ve doğaya sahip çıkalım, çevre dostu temiz yakıt doğalgazı kullanalım.”

Yeni Asya / İSTANBUL

28.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sosyal güvenlik uyarısı

  Doğu’da enerji sarfiyatı artacak

  Vergi kaçağını çocuklar önleyecek

  Kriterler tutmayacak

  MSB iş yerlerinde uzlaşma

  İGDAŞ’tan İstanbul'u ‘ısıtacak’ kampanya

  Zeytinburnu’na mega yat limanı

  Beyaz ette rehavet endişesi


 Son Dakika Haberleri