Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Yeni Asya Neşriyat TÜYAP'ta

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Beylikdüzü’nde düzenlenen 26. İstanbul Kitap Fuarı dün Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın katılımıyla 17. İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı olarak açıldı.

Dokuz gün sürecek Tüyap İstanbul Kitap Fuarı’na 34 ülkeden yayın evleri ve yayıncılar birliği temsilcileri katılıyor. Yurt dışından gelecek 35 yazar konuğun katılımıyla 250 etkinlikte 800 yazar ve sanatçı okurlarıyla buluşacak.

Her yıl ayrı bir tema çerçevesinde, okurla yazarı buluşturan İstanbul Kitap Fuarı, kültür ve edebiyat etkinliklerini de kapsıyor. Kitap Fuarı’nın teması, İstanbul Kitap Fuarı Danışma Kurulu tarafından “Akdeniz’de Edebiyat; Edebiyat’ta Akdeniz”, onur yazarı ise Metin And olarak belirlenmişti. İstanbul Kitap Fuarı, bu sene 500’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenleniyor. Bu seçkin yayın evlerinin arasında Yeni Asya Neşriyat da bütün yayınlarıyla bulunuyor. Her sene olduğu gibi bu sene de bütün yayınlarıyla 2. salon 611/A numaralı standda yerini alan Yeni Asya Neşriyat’ın Satış ve Pazarlama Müdürü Faik Altun fuardan oldukça umutlu olduklarını ve gerçek kitap okuyucularının kendilerini yalnız bırakmayacağını ifade etti. Fuarın ilk günü olmasına rağmen yoğun bir ilginin gözlendiği fuarda Yeni Asya standında da hareketlilik olduğunu söyleyen Altun, ilerleyen günlerde bu ilginin daha artmasını beklediklerini söyledi. “Bu sene yeni çıkan kitaplarımızla daha geniş bir okuyucu kitlesine hitap ediyoruz” diyen Altun en çok “Risâle-i Nur Külliyatı, çocuk yayınları ve YASEM yayınlarının” ilgi gördüğünü de sözlerine ekledi. Yeni Asya standında çok çeşitli kitapların yanısıra multimedya ürünleri ile Yeni Asya Gazetesi ve dergi grubunun da tanıtımının yapıldığına dikkat çeken Altun, “bütün okuyucularımızı fuarda standımıza bekliyoruz” dedi.

Umut YAVUZ / İSTANBUL

28.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yeni Asya Neşriyat TÜYAP'ta

  Semanın folklor olmasına tepki

  Anka Kuşu Bolu’dan havalanıyor

  “15. Uluslar arası Hazar Şiir Akşamları” başladı


 Son Dakika Haberleri