Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Çukurova Isı, Kayseri Stadını da ısıtacak

Sanayi tipi Isıtma sektörünün öncü firmalarından Çukurova Isı’nın Gebze Organize Sanayi Bölgesindeki yeni tesisleri törenle hizmete açıldı.

Tesisin açılışında yaptığı konuşmada şirket hakkında kısa bilgi veren Çukurova Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, gelişen ihtiyaçlara göre, hava sıcak üreteçlerine, elektrikli quartz ısıtma, doğalgaz yedekleme ve proses ısıtma sistemlerini geliştirdiklerini söyledi. 4 bin metrekare kapalı alana sahip yeni merkezin 3.5 milyon dolara mal olduğunu belirten Vardan, Bulgaristan, Romanya, Suudi Arabistan, İran, Kazakistan, Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan ve Rusya’ya ihracat yaptıklarını kaydetti.

Vestel City, Arçelik, TOFAŞ gibi markaların üretim merkezleriyle, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın ısıtma sistemini yaptıklarını hatırlatan Vardan, Kayseri Kadir Has Stadı ve TÜVTURK’ün otomobil servis istasyonlarının da ısıtmasını yapacaklarını ifade etti.

Isıtma sistemlerinin büyük kısmını ithal ettiklerini belirten Vardan, iç piyasa ve yurt dışına fason olarak imal ettirdikleri GOLDSAN ve SILVERSAN markalarıyla satış yaptıklarını söyledi. Radyant ısı sistemleriyle yüzde 30-35 enerji tasarrufu sağladıklarını vurgulayan Vardan, bu özelliğin enerjide dışa bağımlı olan Türkiye için büyük önem arz ettiğini kaydetti.

Törene; MÜSİAD Genel Başkanı Dr.Ömer Bolat, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Gebze Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze TSO Başkanı İbrahim Başaran katıldı.

Ahmet CEYLAN / GEBZE

09.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Üretim ithalata dayalı

  Bank Asya 119. şubesini Nevşehir’de açtı

  MAN’dan indirim kampanyası

  Çukurova Isı, Kayseri Stadını da ısıtacak

  Kuveyt Türk’e “Teşekkür Beratı”

  U.S. Polo Assn. promosyonları Troy’dan

  Ikea Bayrampaşa açıldı

  Fakirin enflasyonu daha yüksek

  Ekmek zammına boykot


 Son Dakika Haberleri