Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.BAHÇE'DEN DEV ADIM

Şampiyonlar Ligi (G) Grubundaki 4. maçında PSV'yi 2-0 yenip 8 puana yükselerek gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde eden temsilcimiz, son 9 Avrupa Kupası maçında yenilgi yüzü görmedi ve Kadıköy'deki son 9 Avrupa maçında da mağlup olmadı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Fenerbahçe, (G) Grubu'ndaki 4. maçında Hollanda'nın PSV Eindhoven takımını 2-0 yenerek puanını 8'e yükseltip, gruptan çıkma yolunda önemli bir adım attı. Gruptaki 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak, yoluna yenilgisiz devam eden sarı-lacivertliler, birisi deplasmanda ve diğeri de iç sahada olmak üzere kalan son 2 maçı öncesi önemli bir avantaj elde etti. (G) Grubu'nda 9 puanlı FC Inter'in arkasında 8 puanla ikinciliğini koruyan Fenerbahçe, grup üçüncülüğünü ve dolayısıyla UEFA Kupası'na gitmeyi matematiksel olarak garantilemiş oldu.Gruptaki 3. maçlarda deplasmanda PSV Eindhoven ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, Kadıköy'de rakibine şans tanımayarak 3 puan almasını bildi.

YENİLMEZLİĞİ SÜRÜYOR

Son yaptığı 9 Avrupa kupası maçında yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertliler, Kadıköy'de çıktığı son 9 Avrupa kupası maçında da mağlup olmadı. Avrupa kupalarındaki son yenilgisini geçen sezon UEFA Kupası'nda İspanya'nın Celta Vigo takımı karşısında deplasmanda 1-0'lık sonuçla alan Fenerbahçe, ardından yaptığı 9 karşılaşmada yenilmedi.

KALEYİ GÖSTERMEDİ

Grupta yaptığı karşılaşmalarda rakiplerine adeta kaleyi göstermeyen sarı-lacivertlilerin, kaleyi bulan toplam 24 şutuna, rakipleri 8 şutla karşılık verdi. Gruptaki ilk maçında FC Inter'i Kadıköy'de 1-0 yenen sarı-lacivertli ekip, rakip kaleyi bulan 7 şutuna karşılık kalesinde 2 gollük şut gördü. CSKA Moskova deplasmanında grubun 2. maçında rakibinin kalesine isabetli 8 şut atan Fenerbahçe, kendi kalesinde 3 şuta izin verdi. PSV Eindhoven önünde deplasmanda ise rakibine gollük şut attırmayan sarı-lacivertliler 1 isabetli şutla yetindi. Son olarak PSV Eindhoven ile dün akşam Kadıköy'de yaptığı maçta rakip kaleye 8 gol vuruşu yapan Fenerbahçe, kalesinde 3 şut gördü.

5 GOL ATTI, 2 YEDİ

Fenerbahçe, gruptaki 4 maçta toplam 5 gol atarken, kalesinde ise 2 gol gördü. FC Inter ve PSV Eindhoven ile yapılan iki maç olmak üzere 3 karşılaşmada kalesini gole kapatan sarı-lacivertliler, CSKA Moskova karşısında deplasmanda ise 2 gol yedi.

09.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE'DEN DEV ADIM

  Kazım: Rüyalarım gerçek oldu

  Avrupa'da yenilmeyen 7 takımdan biri oldu

  Alex'e 15 gün özel tedavi var

  Roberto Carlos 111. maçına çıktı

  F.Bahçe PSV'yi 2 dakikada bitirdi

  Gökhan: İnter'i yenip lider olabiliriz

  Gökhan Zan'dan yalanlama

  Denizlispor-Trabzonspor


 Son Dakika Haberleri