Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tekke: Türkiye'ye dönmem

Rusya'nın Zenit Petersburg takımıyla şampiyonluk sevinci yaşayan milli futbolcu Fatih Tekke, Fenerbahçe dahil Türkiye'nin herhangi bir takımına transfer olmayı düşünmediğini açıkladı.

Rusya'nın Zenit Petersburg takımıyla şampiyonluk sevinci yaşayan milli futbolcu Fatih Tekke, Fenerbahçe dahil Türkiye'nin herhangi bir takımına transfer olmayı düşünmediğini söyledi. Trabzonspor'da oynadığı başarılı futbol ve attığı gollerle hâlâ Bordo-Mavili taraftarların dilinden düşmeyen yıldız futbolcu, ilk defa yaşadığı şampiyonluk duygusunu ve geleceği ile ilgili tüm planlarını anlattı.

Trabzonspor'da yaşayamadığın şampiyonluğu Rusya'da yaşadığının sorulması üzerine Fatih Tekke, "Bu yıl Rusya ligi çok çekişmeli geçti. Son haftaya Spartak Moskova'nın önünde lider girdik. Deplasmanda Saturn'u 1-0 yenip şampiyon olduk. Zenit de Trabzonspor gibi 24 yıl şampiyon olamıyordu. Trabzonspor'da yaşayamadığım şampiyonluğu burada yaşadım. Keşke Trabzonspor formasıyla da bu sevinci yaşayabilseydim. Trabzonspor'da üç defa kupa kazandık. Birçok kez galibiyet sonrası sevinçlerimiz oldu. Ama şampiyonluk yaşayamamıştım. Bir de Türkiye'de değil Rusya'da şampiyon oluyorsunuz. Sakat sakat oynamışım. Hakemin son düdüğünden sonra nasıl sevineceğimi cidden bilemedim. Ama çok güzel bir duygu" diye konuştu.

Fenerbahçe'ye transferinin sorulması üzerine Fatih Tekke, şöyle konuştu: "Konuşuyorum suç, konuşmuyorum suç. Bu konuda kimseye açıklama yapmadım. Doğrusu neyse onu söyleyen biriyim. Şu an için F.Bahçe dahil, Türkiye'deki herhangi bir takıma dönmeyi düşünmüyorum. Türkiye'nin durumuna bakıyorsun, futbol olarak iyi durumda değil. Türkiye şu an için kafamda yok. "

Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'na katılabilmesi konusundaki sorulara ise Fatih Tekke, " Gerçekçi konuşmak gerekirse, bizim çoktan gruptan çıkmış olmamız lazımdı. Son dönemde Milli Takım'ımız iyi oynamıyor. Norveç'te yine önümüzde duran bir şansımız var. Kolay değil elbet. Biz nasıl Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyorsak, onlar da gitmek isteyeceklerdir. Kendi sahasında oynayacaklar ve saha şartları tam onların istediği gibi olacak. Onların bizim yıllardır yaptığımız final maçlarındaki hataları yapacaklarını tahmin etmiyorum; ama inşallah yaparlar"diye konuştu.

Linderoth yılın futbolcusu

Galatasaraylı futbolcu Tobias Linderoth, ülkesi İsveç'te 2007 yılının en iyi orta saha oyuncusu seçildi. İsveç'te geleneksel olarak düzenlenen yılın futbolcusu ödülleri oylamasında, bu sezon Galatasaray forması giyen Linderoth, 2007 yılının en iyi orta saha oyuncusu olarak belirlendi. Oylamada Inter'de forma giyen Zlatan İbrahimovic ise yılın futbolcusu ve yılın forveti ödüllerine layık görüldü.

15.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Herşey bizim elimizde

  Tekke: Türkiye'ye dönmem

  Beşiktaş taraftarı ara transfer istiyor

  Hakeme kasıtlı su fırlatmadım

  Mustafa Doğan Beşiktaş'ı bıraktı

  Hidayet'li Magic galip

  Efes, İstanbul'da Le Mans'ı ağırlıyor

  Utanç tablosu


 Son Dakika Haberleri