Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Herşey bizim elimizde

NİHAT: "Kendimize güveniyoruz. Önemli olan her zaman zoru başarmak. İnşallah zoru başaran biz olacağız.'' HAMİT: "Her şey bizim elimizde. Norveç ve Bosna Hersek maçları final gibi. İnşallah bu kez şans bize güler.'' YUSUF: Herşeyimle bu maça hazırım. Biz 70 milyonun dualarıyla Norveç'ten 3 puanı alıp ülkemize gideceğiz.''

Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda 17 Kasım Cumartesi günü Norveç ile deplasmanda karşılaşacak (A) Milli Takım'da futbolcular galibiyete kilitlendi. İspanya'nın Villarreal takımında son haftalardaki performansıyla göz dolduran Nihat Kahveci, performansının kendisini mutlu ettiğini belirterek, ''Şimdi Milli Takım kulvarındayız. Maçlar çok zor ve mücadeleli geçiyor. Önümüzdeki iki maçı da kazanmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz ve kendimize güveniyoruz. Önemli olan her zaman zoru başarmak. İnşallah zoru başaran biz olacağız'' dedi.Takımdaki tüm arkadaşlarının Norveç maçını beklediğini de aktaran Nihat, ''Öneminin farkındayız. İnşallah o gün sahaya çıkıp iyi oynayacağız ve iyi bir netice alacağız. Ardından ülkemize dönüp Bosna Hersek maçını da kazanarak finallere gideceğiz'' ifadesini kullandı.

HAMİT: 2 MAÇ FİNAL GİBİ

Milli Takım'ın gruptaki ilk 5 maçını başarıyla tamamlandığını ancak ardından gelen maçların iyi geçmediğini vurgulayan Hamit Altıntop, ''Şimdi sadece iki maçımız kaldı. En iyi şekilde futbolumuzu oynayıp, iyi sonuçlar almak zorundayız. Her şey bizim elimizde ve önümüzdeki 2 maç final gibi. İnşallah bu kez şans bize güler'' diye konuştu.

YUSUF: HER ŞEYİMLE HAZIRIM

Mehmet Topuz'un yerine kadroya dahil edilen Yusuf Şimşek ise ''Her şeyimle, hem kafa olarak, hem de fizik olarak hazırım. Hocam görev verirse en iyisini yapmaya çalışacağım'' dedi. Yusuf, (A) Milli Takım kadrosunda olmanın çok güzel bir duygu olduğunu kaydederek, ''Çalışan emeğinin karşılığını alıyor. Fatih hocama bu zor günlerde Milli Takım'a layık gördüğü için teşekkür ediyorum. Biz 70 milyonun dualarıyla 3 puanı alıp ülkemize gideceğiz'' şeklinde konuştu.

GÖKHAN: BAŞARILI OLACAĞIZ

Fenerbahçe'nin genç defans oyuncusu Gökhan Gönül de hayallerini süslediğini kaydettiği Milli Takım kadrosunda bulunmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Norveç karşılaşmasında kendilerine güvendiklerini ifade eden Gökhan, ''Norveç maçını mutlaka kazanmak istiyoruz çünkü ülkemiz için son derece önemli bir karşılaşma. İnşallah başarılı olacağız. Türk milletinin yüzünü güldürmek istiyoruz'' yorumunu yaptı.

Yıldıray Baştürk kesin oynamıyor

Milli takım doktoru Cengiz Dinç, tedavisi otelde devam eden Yıldıray Baştürk'ün Norveç karşılaşmasına yetişmesinin zor olduğunu açıkladı. Yıldıray'ınDün MR'ını çektiklerini kaydeden Dinç, ''Sağ üst uyruk adalesinde ödem var. Malum maça da az bir zaman kaldı. Yetişmesi zor gibi görünüyor. Biz yine de elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu. Öte yandan Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Le Coq Arena Stadı'nda gerçekleştirilen dünkü çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutulurken, futbolcular bu bölümde koşu yaptılar. Salı günkü idmana gribal enfeksiyon nedeniyle katılamayan oyunculardan Mehmet Aurelio dün takımla çalışırken, Serhat ise antrenmana katılarak takımdan ayrı çalıştı. Ayrıca kaleci Volkan Demirel de koşu yapmayı sürdürdü.

15.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Herşey bizim elimizde

  Tekke: Türkiye'ye dönmem

  Beşiktaş taraftarı ara transfer istiyor

  Hakeme kasıtlı su fırlatmadım

  Mustafa Doğan Beşiktaş'ı bıraktı

  Hidayet'li Magic galip

  Efes, İstanbul'da Le Mans'ı ağırlıyor

  Utanç tablosu


 Son Dakika Haberleri