Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener turu zora soktu

Temsilcimiz, Şampiyonlar Liginde CSKA Moskova ile 12 Aralık Çarşamba günü İstanbul'da oynayacağı maçı kazanırsa gruptan ikinci olarak çıkacak. Berabere kalması veya rakibine yenilmesi durumunda PSV Eindhoven-Inter karşılaşmasının sonucuna göre gruptaki durumu şekillenecek..

Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda FC Inter'e 3-0 yenilen Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 9 maç sonra yenildi. Avrupa kupalarında son mağlubiyetini geçen sezon UEFA Kupası'nda deplasmanda İspanya'nın Celta Vigo takımı karşısında 1-0'lık sonuçla alan Fenerbahçe, bu maçın ardından çıktığı 9 karşılaşmada yenilmedi. 9 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik alan sarı-lacivertliler, son iki Avrupa kupası maçında ise kalesinde gol görmemişti. FC Inter'e 3-0 yenilen sarı-lacivertliler, 9 maç sonra Avrupa kupasında yenilgi aldı.

TUR ŞANSINI SON MAÇA BIRAKTI

Deplasmanda FC Inter'e yenilen Fenerbahçe gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. Sarı-lacivertliler, CSKA Moskova ile 12 Aralık Çarşamba günü İstanbul'da oynayacağı maçı kazanırsa gruptan ikinci olarak çıkacak. Sarı-lacivertilerin berabere kalması veya rakibine yenilmesi durumunda PSV Eindhoven-FC Inter maçının sonucuna göre gruptaki durumu şekillenecek.

İSPANYOL BASINI: Roberto

Carlos Cruz-İbrahimoviç çiftine tosladı

Fenerbahçe'nin deplasmanda FC İnter'e 3-0 yenilmesine geniş yer ayıran İspanyol basını, daha çok Roberto Carlos'a yüklendi. ''Roberto Carlos, Cruz-İbrahimoviç çiftine tosladı'' başlığını atan Marca gazetesi, özellikle İbrahimoviç'in attığı 2. golde Brezilyalı defans oyuncusunun büyük hatası olduğunu belirtti. Carlos'un 1995-96 sezonunda formasını giydiği FC İnter ile daha sonra 2 kez Real Madrid'de oynarken, şimdi de Fenerbahçe ile karşılaştığını hatırlatan İspanyol gazetesi, Carlos'un Giuseppe Meazza Stadı'nda oynadığı 3 maçtan da yenilgi ile ayrıldığını kaydetti.

As gazetesi de ''Roberto Carlos, İnter ile yapamadı'' ifadesini başlığına çıkartırken, Fenerbahçe'nin, gruptan çıkma şansını zora soktuğu vurgulandı.

29.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener turu zora soktu

  İnter'in 2. golü Zico'yu çok üzdü

  G.Saray Atina'da Panionios önünde

  F.Bahçe Ülker-Panathinaikos

  Gökdeniz'den 4 maçtır gol yok

  Juventus, Lugano'yu almakta kararlı

  İşler karıştı


 Son Dakika Haberleri