Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Juventus, Lugano'yu almakta kararlı

İtalya'daki günlük spor gazetelerinden Tuttosport, Fenerbahçe'de forma giyen Lugano'nun FC Juventus'a transferinin giderek kesinleşmekte olduğunu ileri sürdü.

Türk gazetelerinde yayımlanan haberlerle de desteklenen bu iddia, gazetenin dünkü sayısında ilk sayfadan, ''Zico, Lugano'nun siyah-beyazlılara verilmesine evet dedi'' başlığıyla duyuruldu. İç sayfadaki haberde ise ''Zico evet diyor: Güle güle Lugano'' şeklinde bir başlık kullanılırken, spotta ise şu ifadelere yer verildi:

''Lugano, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile yapılan maçta, iyi oynayan isimler arasındaydı. Teknik direktör Uruguaylı oyuncuyu Juve'ye doğru iteliyor. Brezilyalı çalıştırıcı bir forvet arayışında. Bu nedenle, ocak ayında Lugano 8-10 milyon Avro'ya satılabilir.''

Fenerbahçe'nin yabancı oyuncu kontenjanının şu an itibarıyla tamamen dolu olduğunun anımsatıldığı haberde, Zico'nun ocak ayında iyi bir yabancı forvet alabilmek için yabancı oyunculardan birini elden çıkaracağına işaret edildi. Haberde, ''Sarılacivertli kulüp, ocak ayında iyi bir forvet almak istiyor. Zico, takımla kolay bütünleşme açısından Brezilyalı bir oyuncu alınmasından yana'' denildi. Juventus yetkililerinin, InterFenerbahçe maçında Lugano'yu izlediklerine değinen Tuttosport, konunun sarılacivertli kulüple de büyük ihtimalle konuşulmuş olduğunu kaydetti.

29.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener turu zora soktu

  İnter'in 2. golü Zico'yu çok üzdü

  G.Saray Atina'da Panionios önünde

  F.Bahçe Ülker-Panathinaikos

  Gökdeniz'den 4 maçtır gol yok

  Juventus, Lugano'yu almakta kararlı

  İşler karıştı


 Son Dakika Haberleri