Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İşler karıştı

Fenerbahçe, İnter'e yenilerek üzülmedi ama PSV'nin Moskova'da CSKA'yı yenmesi bütün planları altüst etti. Bu sonuçla birlikte 2. tur kolay derken, zora girdi. 12 Aralık'ta İstanbul'da CSKA'yı ağırlayacak temsilcimiz PSV-İnter maçının sonucuna hiç bakmadan bu maçı kazanmanın planlarını şimdiden yapmaya başlayacak. CSKA'nın hiç iddiası olmaması bizim için avartaj değil, dezavantajdır. Çünkü sahaya stres altında çıkmayacak. Hedefi olmadığı için de çok rahat oynayacak. Ayrıca, PSV karşısında yer almayan Brezilyalı 2 golcüsü büyük bir ihtimalle Kadıköy'de forma giyecek..

Fenerbahçe, İnter karşısında maçın ilk 45 dakikasında kötü oynamadı. Ama pozisyon da bulamadı. Türk futbolcusunun kötü bir huyu var. Futbol 45 dakika değil, 90 dakikadır. Sahadaki mücadeleye nedense 90 dakika boyunca aynı şekilde konsantre olamıyor. İnter'in ikinci 45 dakikada attığı 3 gol oyundan düşmemiz sonucu geldi..

Ayrıca orta sahada kaptırılan toplar yenilgimizi hazırladı. Zico, son dönemde çok sık maç oynayan Aurelio'yu yorulduğu için çıkardı. Aurelio 60 dakika iyi mücadele etti. Buna karşılık uzun bir aradan sonra ilk 11'de sahaya çıkan Selçuk pas hataları yüzünden savunmaya büyük yük bindirdi. 3. gol onun hatası sonunda geldi. Son çeyreklerde oyuna giren Appiah ise yavaş yavaş ısınıyor. İstenilen durumda değil. İyi bir Appiah en azından ceza sahası dışından kaleyi yoklayan şutlar atardı. Buna henüz hazır değil, yeniden sakatlanmaktan korkuyor..

İleride gol umudu olan Semih ise bu tip zorlu maçların adamı değil. En azından deplasman maçlarında Semih'in yerine ondan fizik olarak güçlü olan Kazım'ı düşünmek gerekir. Roberto Carlos eski maçlarına oranla tutuktu ama tecrübesi ile yine birçok hücumu tehlike olmadan kesmesini bildi..

Erol DOYURAN

29.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener turu zora soktu

  İnter'in 2. golü Zico'yu çok üzdü

  G.Saray Atina'da Panionios önünde

  F.Bahçe Ülker-Panathinaikos

  Gökdeniz'den 4 maçtır gol yok

  Juventus, Lugano'yu almakta kararlı

  İşler karıştı


 Son Dakika Haberleri