Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Sıcak istihbarata, sıcak operasyon

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon sözcüsü Yarbay Almarah Belk, ‘’Türkiye’nin, teröristlere karşı kendisini savunmaya hakkı vardır’’ dedi. Belk, açıklamasında, Irak içindeki PKK teröristlerine karşı operasyon haberleri konusunda ayrıntılara ilişkin bilgisi olmadığı için bu konuda yorum yapmak istemediğini belirtti.


Chavez’den tarihî ve tartışmalı referandum

Venezuela’da halk, Amerikan aleyhtarı liderleri Hugo Chavez’in tartışma meydana getiren anayasa reformu için sandık başına gitti.

İsrail ve Filistin’de deprem

İsrail ve Filistin bölgelerinde, Richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem olduğu, depremin can ve mal kaybına yol açmadığı bildirildi.


  Adnan El Duleymi göz hapsinde

Irak’ta, Sünnî Arap lider Adnan El Duleymi ev hapsine alındığını açıklarken, Sünnî-Arap milletvekilleri de bu durumu protesto için meclisi terk ettiler.


  İran ambargoya karşı gıda stokladı

İran yönetiminin, ülkenin ihtiyacı olan bir yıllık temel gıda maddesi depoladığı bildirildi.


  Benazir Butto boykota katılmıyor

Pakistan’da muhalefet liderlerinden eski başbakan Benazir Butto, 8 Ocak seçimlerinin boykot edilmesinin, Devlet Başkanı Pervez Müşerref’in işine yarayacağını söyledi.


  Büyükler İran’a yaptırımda anlaşamadı

İran’ın nükleer programı konusunda yapılan müzakerelerde, bu ülkeye karşı yeni yaptırımlar uygulanması konusunda bir mutabakat çıkmadığı, ancak yeni bir BM Güvenlik Konseyi kararının yakın olduğu bildirildi.


  İngiliz donanması çöküntü halinde

İngiltere Savunma Bakanlığı tarafından hazırlanan ve basına sızan bir rapora göre, yıllardır bütçesinden önemli kesintiler yapılan İngiliz Kraliyet Donanması’nın artık büyük bir savaşta rol oynayacak gücü kalmadı.


  Singapur’da kanserle savaşan Türk

Genç bilim adamı Kasım Diril, ülkesinden binlerce kilometre uzakta, Singapur’da kansere çare arıyor.


  1.5 kg mantara 330 bin dolar

İtalya’da 1,5 kiloluk “trüf” cinsi beyaz mantar, 330 bin dolara satıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri