Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Electro World, İstanbul mağazasını açıyor

Electro World, Türkiye’deki üçüncü, İstanbul’daki ilk mağazasını 6 Aralık’ta Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

Türkiye’de DSGi, Esas Holding ve ODESA (Ömer Sabancı ve Demir Sabancı ortak şirketi) ortaklığı ile faaliyet gösteren Electro World, Türkiye’deki yatırımlarını ve gelecek planlarını, düzenlediği bir basın toplantısıyla paylaştı.

Electro World Türkiye Genel Müdürü Ali Serhan Şahin, artık milyonlarca İstanbullunun da ihtiyaç duyduğu dünya markalarına en uygun fiyatlarla sahip olacağını söyledi. Müşterilerine mağazalarında 45.000’den fazla ürün seçeneği sunduklarını kaydeden Şahin, fiyatlandırma konusunda da, “Electro World mağazalarındaki ürünler, kendi kategorilerindeki fiyat bandının en altında satışa sunuluyor. Ürünlerin tümü, tüketicilerin kıyaslamayı kolayca hesaplayabilecekleri şekilde ‘KDV dâhil’ fiyatlarla etiketlendiriliyor. Ürünler, gerçek anlamda nakit alış veriş imkânı sağlamak amacıyla, vade farkı yansıtılmamış gerçek peşin fiyatlarıyla sunuluyor. Ayrıca ürün fiyatları Dolar veya Euro ile değil, doğrudan YTL olarak etiketlendiriliyor” dedi. Electro World, iki ay içinde mağaza sayısını 5’e çıkarmayı hedefliyor.

Ümit KIZILTEPE / İSTANBUL

05.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Enflasyon niye arttı?

  Unakıtan: Bütçede Maastricht kriterini yakaladık

  MB: Enflasyon görünümü olumsuz değil

  Yalçındağ: Yüzde 7,5 büyüme çok daha zor olacak

  Bakan Çağlayan’dan “çek” uyarısı

  İşçi ve memurlar aile bildirimi verecek

  Tarımda radikal kararlar alınacak

  Electro World, İstanbul mağazasını açıyor

  Numara taşımada engel kalmadı


 Son Dakika Haberleri