Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kadıköy'de derbi günü

Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Fenerbahçe bugün lider Galatasaray'ı ağırlayacak. Şükrü Saraçoğlu Stadında saat 19.00'da başlayacak bu zorlu mücadeleyi geçen sezon yılın hakemi seçilen Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşma şifreli olarak Lig TV'den naklen yayınlanacak..

Süper Lig’deki derbi maçta Kadıköy’de ezeli rakibi Galatasaray’ı konuk edecek Fenerbahçe, sahasında uzun süredir yenilmezliğiyle dikkat çekiyor. Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşma Şükrü Saraçoğlu Stadında bugün saat 19.00'da başlayacak. Bu zorlu maçı geçen sezon yılın hakemi seçilen Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşma şifreli olarak Lig TV'den naklen yayınlanacak.

EVİNDE YENİLGİSİ YOK

Öte yandan Sarı-lacivertliler, evinde yaptığı son 29 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Kadıköy’deki son yenilgisini geçen sezonun 8. haftasında Bursaspor’a (1-0) karşı alan Fenerbahçe, bu maçın ardından sahasında çıktığı 18’i lig, 6’sı Avrupa kupası ve 5’i de Türkiye Kupası’nda olmak üzere toplam 29 maçta 20 galibiyet, 9 beraberlik elde etti. Sarı-lacivertliler, mağlup olduğu Bursaspor maçının ardından Kadıköy’de çıktığı 18 maçta 13 galibiyet 5 beraberlik aldı.

G.SARAY DIŞARIDA BAŞARILI

Fenerbahçe bu sezon ligde iç sahada yaptığı 7 maçın 6'sını kazanırken, 1 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Sarı-lacivertliler, iç saha maçlarında toplam 19 puan kazandı. Ligin namağlup lideri Galatasaray ise 7 deplasman mücadelesinin 4'ünü kazanıp, 3'ünden beraberlikle ayrıldı. Deplasmanların en başarılı takımı olan sarı-kırmızılılar rakip sahalardaki maçlarında 15 puan kazandı. Ligin geride kalan 14 haftalık bölümüne bakıldığında, toplam 23 golü bulunan Fenerbahçe en çok golü maçların ilk 15 dakikası içinde atarken, toplam 27 golü bulunan Galatasaray en çok golü son 15 dakikaya sığdırdı.

İLK ÇEYREKTE AÇIK VERİYOR

Ezeli rakiplerin kalesinde en çok golü gördüğü dakikalar ilk çeyrek oldu. Fenerbahçe maçların ilk 15 dakikalık bölümünde kalesinde 4 gol görürken, Galatasaray aynı sürede 3 gole engel olamadı. Sarı-kırmızılı ekip 31-45 dakikaları arasında da 3 gol yedi.

08.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kadıköy'de derbi günü

  F.Bahçe Alex'e güveniyor

  Carlos: Gol atacağım

  G.Saray'ın UEFA'da işi zorlaştı

  Kaleciler formda

  Sadri Şener aday oldu

  Kerem'in14 sayısı yetmedi

  Fener'den Holosko yalanı


 Son Dakika Haberleri