Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe Alex'e güveniyor

Sarı-lacivertli formayı giydiği sezonlarda Galatasaray ile yapılan 9 maçın 7'sinde forma giyen Brezilyalı yıldız Alex'in sarı-kırmızılı ekibe 3 golü bulunuyor.

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, Galatasaray ile yapacağı derbi maçta, en önemli kozlarından birisi kaptanı Alex olacak. Etkili olduğu maçlarda takımını taşıyan Alex, sarı-lacivertli formayı giydiği sezonlarda Galatasaray ile lig ve kupada yapılan 9 maçın 7'sinde forma giyerek, ezeli rakibinin filelerini 3 kez havalandırdı. Kart cezası nedeniyle 14. haftadaki Denizlispor maçında forma giyemeyen Fenerbahçe kaptanı, 13. haftada Fenerbahçe'nin Ankaraspor'u 4-2 yendiği maçtaki güzel futbolunu 3 golle süslemişti. Brezilyalı futbolcu, sarı-lacivertli ekipte 6 gollü Semih'ten sonra, 5 golle en çok gol atan 2. oyuncu durumunda bulunuyor.

İLK DERBİ HEYECANI

Öte yandan Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı 7 futbolcu Roberto Carlos, Gökhan, Vederson, Yasin, Ali, Kazım ve İlhan maç kadrosuna girmeleri durumunda, ilk kez Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin aktörleri arasında yer alacak. Sezon içinde daha önce Beşiktaş ile Süper Kupa ve ligde yapılan derbilerde İlhan dışındaki 6 oyuncu forma giyerek, sarı-lacivertli formayla derbi maçında yer almışlardı. Dünyanın önemli derbileri arasında gösterilen Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesi, sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos için de yeni bir heyecan olacak.

UĞUR BORAL'IN SÖZLERİ

Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral,saha ve seyirci avantajının kendilerinde olduğunu belirterek, "52 bin 500 kişi olacak. Sanıyorum ki bunun 50 bini Fenerbahçe taraftarı olacak ve her bir Galatasaraylı o sahada 50 bin kişiye karşı oynayacak" dedi.

08.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kadıköy'de derbi günü

  F.Bahçe Alex'e güveniyor

  Carlos: Gol atacağım

  G.Saray'ın UEFA'da işi zorlaştı

  Kaleciler formda

  Sadri Şener aday oldu

  Kerem'in14 sayısı yetmedi

  Fener'den Holosko yalanı


 Son Dakika Haberleri