Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Hayvancılık sektörü sıkıntılı

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, kurbanlık hayvan yetiştiren üreticilerin, yem fiyatları, nakliye ücreti ve kira bedeli sebebiyle sektörü terk ettiğini kaydetti.


Fakirin enflasyonu çift haneye ulaştı

DİSK/Birleşik Metal İş Sendikası tarafından yapılan araştırmada, ‘’yıllık enflasyonun çift haneli rakama ulaşarak en yoksul yüzde 20’lik kesim için yü

Esnafın umudu bayram alış verişi

Son aylarda yüzde 40 daralma yaşayan esnaf ve iş dünyası, umudunu Kurban Bayramı ve yılbaşı alışverişine bağladı. İş dünyasının yüzde 34’ü Aralık ayın


  Şirket kuruluşları yerinde saydı

Yılın ilk onbir ayında yeni açılan şirket sayısı adeta yerinde saydı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Sicili verilerine göre, geçen yılın ilk onbir ayında 96 bin 729 olan yeni açılan şirket sayısı, bu yıl aynı dönemde 96 bin 844 olarak gerçekleşti.


  ABD’den faizi dondurma tedbiri

BD Başkanı George Bush, konut kredilerini geri ödemekte zorlanan 2 milyon ev sahibine bazı kolaylıklar sağlayan yeni bir plan açıkladı.


  Hazine, haftaya 5 milyar YTL iç borç ödeyecek

Hazine gelecek hafta Aralık ayının en büyük iç borç ödemesini gerçekleştirecek. Hazine gelecek hafta toplam 5 milyar 50 milyon YTL iç borç geri ödenmesinde bulunacak.


  Sıcak para bonodan kaçıyor

Küresel ekonomide yaşanan kırılganlık sebebiyle, bir “şok” durumunda Türkiye’den ani sıcak para kaçışına yönelik kaygılar sürerken, yabancı fonların Borsa’dan sonra en çok yatırım yaptıkları tahvil, bono gibi devlet iç borçlanma senetlerindeki (DİBS) portföyünde 21 Eylül’den bu yana çözülme süreci yaşanıyor.


  Kaşıkçı Elması Ülker’in

Dünyanın en ünlü elmaslarından 86 karatlık Kaşıkçı Elması, Topkapı Sarayı Müzesi Müdürlüğü’nün özel izniyle Ülker Topkapı Çikolata’nın ambalajına taşındı.


  KİM’de indirimli alış veriş günleri

Kazançlı İstanbul Marketleri (KİM) yeni yıla özel kampanyasını hayata geçiriyor. 24 Kasım 2007-04 Ocak 2008 tarihleri arasında KİM mağazalarından alış veriş edenler hediyeler kazanacaklar.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri