Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

“Alın Teri” ödülleri verildi

Albaraka Türk Katılım Bankasınca düzenlenen ‘’Alın Teri’’ konulu 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Santralistanbul’daki ödül töreninde konuşan Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Adnan Büyükdeniz, fotoğrafçılığın, görme isteğinin, görüp de belgeleme isteğinin tetiklenmesiyle başlayan heyecanlı bir süreç olduğunu ifade etti.

Büyükdeniz, fotoğraf çekmeye başladıktan sonra ayrıntıların ne kadar önemli olduğunu gördüğünü ve farklılığın ayrıntılarla yakalanabildiğini fark ettiğini dile getirdi.

Jüri üyeliklerini Adnan Büyükdeniz, fotoğraf sanatçıları Şahin Dirican, İzzet Keribar, İbrahim Zaman ve Sabit Kalfagil ile Fotoğraf Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Nadir Ede ve Albaraka Türk Kurumsal İletişim Müdürü Ekrem Şahin’in yaptığı yarışmada, 4 bin YTL tutarındaki ‘’Albaraka Türk Özel Ödülü’’nü, Aydın’dan Yücel Oruç kazandı.

Yarışmada, 3 bin YTL tutarındaki birincilik ödülünü, İstanbul’dan Arif Tanju Korkmaz, 2 bin YTL tutarındaki ikincilik ve bin YTL tutarındaki üçüncülük ödülünü İstanbul’dan Muhsin Divan kazanırken, 500 YTL tutarındaki 3 adet mansiyon ise Bursa’dan Gürsel Egemen Ergin, İstanbul’dan Ercan Aslan ve Malatya’dan Olcay Sarıkaya’ya verildi.

Verilen bilgilere göre, bu derecelerin dışında kalan ve jüri değerlendirmesinde seçilen toplam 98 eser, banka tarafından eser başına 300 YTL karşılığında satın alındı.

İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen ‘’Alın Teri’’ temalı fotoğraf yarışmasına, Türkiye genelinde 738 kişi, 1882 adet fotoğrafla katıldı.

Yarışmaya katılan eserlerden ilk 100’e girenler, 17-31 Aralık tarihleri arasında Sirkeci Garında sergilenecek. Ücretsiz gezilebilecek sergi, haftanın her günü 09.00-17.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

18.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Osmanlı hattına İspanya ilgisi

  Mevlânâ yılına “Şeb-i Arus”lu final

  “Alın Teri” ödülleri verildi

  Irak’taki savaş, fikir savaşıdır

  Devletin zirvesi orda olacak


 Son Dakika Haberleri