Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Galatasaray'ın nefesi yetmedi

Süper Lig’de ilk yarının büyük bir bölümünü lider olarak götüren sarı-kırmızılı ekibin son haftaya adeta nefesi yetmedi. Gençlerbirliği OFTAŞ ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Cimbom, rakipleri Fenerbahçe ve Sivas'ın maçlarını kazanmasıyla birlikte puan cetvelinde bir anda 3. sıraya geriledi.


Beşiktaş, CSKA'dan Caner'i kiralık alıyor

Beşiktaş, transfer dönemini Caner Erkin'le açıyor. CSKA Moskova'yla her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş, genç futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralayaca

Trabzon'un yükünü Gökdeniz çekti

Milli futbolcu sezonun ilk yarısında 10 gol atarak, takımının en golcü oyuncusu oldu.


  Mehmet Yıldız: Teklif almadım

Attığı 2 golle Gençlerbirliği karşısında takımını galibiyete taşıyan golcü oyuncu Mehmet Yıldız, transfer teklifleri ile ilgili soru üzerine, ''Bu konu hakkında yorum yapmayacağım. Öyle bir şey yok, teklif falan yok'' ifadesini kullandı.


  Parayı basan Mehmet'i alır

Sivas Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Mehmet Yıldız'ı parayı basarlarsa alırlar. Almazlarsa da (Sezon sonunda şampiyon olmayacağız) dedim ya onu kaldırırım (şampiyon biziz) derim'' dedi.


  Ronaldo'ya özel krampon

Nike, Dünya Kupası'nda şu ana kadar en çok gol atan oyuncu ünvanına sahip olan ve üç kez 'FIFA Yılın Futbolcusu' ödülüne layık görülen Brezilyalı futbol yıldızı Ronaldo için çok özel bir krampon tasarladı.


  Villarreal Nihat'ın golüyle 1 puan kazandı

La Liga'da ilk dörtte yer almak için mücadele eden Villarreal, sahasında Recreativo Huelva karşısında 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.


  F.Bahçe başarılı


  İlk yarının lideri Sivasspor



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri