Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ronaldo'ya özel krampon

Nike, Dünya Kupası'nda şu ana kadar en çok gol atan oyuncu ünvanına sahip olan ve üç kez 'FIFA Yılın Futbolcusu' ödülüne layık görülen Brezilyalı futbol yıldızı Ronaldo için çok özel bir krampon tasarladı.

Ronaldo, Mercurial 98'i ilk defa Milan'ın Seri A'da Juventus'a karşı oynadığı maçta giydi. Ronaldo'nun benzersiz yeteneği şerefine tasarlanan Mercurial 98, ünlü futbolcunun giydiği ilk Nike kramponundan alınan üst malzemenin ve renklerin, şu an piyasada bulunan Nike Mercurial Vapor III'e eklenmesiyle oluşturuldu.

Nike Mercurial 98, Ronaldo ile Nike arasında on yıldır devam eden ve temellerini futbolun, yeniliğe ve hıza dayanan felsefesinden alan ortak bir çalışmanın ürünü. Ronaldo, krampon tasarımında devrim yapan Nike Mercurial Vapor'ları giyen ilk futbolcu oldu. Top kontrolü için çok önemli olan üst bölümde kullanılan teijin sentetik mikrofiber sayesinde bu kramponlar, Nike'ın gelmiş geçmiş en hafif kramponları olarak nitelendirildi. Nike Mercurial Vapor'lar ayrıca, tasarımında kullanılan malzemeler, renkler ve şekil itibariyle yeni bir tasarım ve estetik anlayışına da öncülük ettiği ifade edildi.

Ronaldo, Mercurial 98 ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ''Benim oyunumun vazgeçilmez iki unsuru var. Bunlar hız ve ivme. Nike'la birlikte yaptığımız çalışmalarda, hem bana en üst düzeyde performans sağlayacak, hem de şık görünecek kramponlar tasarlamayı amaçladık.'' dedi.

25.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray'ın nefesi yetmedi

  Beşiktaş, CSKA'dan Caner'i kiralık alıyor

  Trabzon'un yükünü Gökdeniz çekti

  A.Gücü'lü Emre G.Saray yolunda

  Mehmet Yıldız: Teklif almadım

  Parayı basan Mehmet'i alır

  Ronaldo'ya özel krampon

  Villarreal Nihat'ın golüyle 1 puan kazandı

  F.Bahçe başarılı

  İlk yarının lideri Sivasspor


 Son Dakika Haberleri