Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş, CSKA'dan Caner'i kiralık alıyor

Beşiktaş, transfer dönemini Caner Erkin'le açıyor. CSKA Moskova'yla her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş, genç futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralayacak.

Türkiye profesyonel futbol liglerinde ikinci transfer ve tescil dönemi 2 Ocak Çarşamba günü başlayacak. Ara transfer, 1 Şubat Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecek. Beşiktaş, transfer dönemini Caner Erkin'le açıyor. CSKA Moskova'yla her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş, genç futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralayacak. Kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan Siyah-Beyazlılar, CSKA Moskova'nın genç yıldızı Caner Erkin'in transferini büyük ölçüde bitirdi. Rusya'ya ayak uyduramayan ve Türkiye'ye dönmek isteyen 20 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya varan Kara Kartallar, CSKA Moskova'yı da ikna etmeyi başardı.

EN GENÇ LEJYONER OLMUŞTU

Anlaşmaya göre Caner sezon sonuna kadar kiralık olarak Beşiktaş formasını giyecek. Sezon bittiğinde taraflar tekrar masaya oturacak. Kartal isterse, Caner Erkin'i belirlenen bonservis bedelini ödeyip, renklerine bağlayacak. Genç futbolcu geçen yıl 4 milyon Euro karşılığında CSKA'ya transfer olmuştu. Caner, yurtdışına çıkan en genç oyuncu unvanını ele geçirmişti. Bu arada İtalyan basını Beşiktaş'ın, Juventus'ta oynayan Fransız defans oyuncusu Jean Alain Boumsong'u kadrosuna katacağını yazdı.

25.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray'ın nefesi yetmedi

  Beşiktaş, CSKA'dan Caner'i kiralık alıyor

  Trabzon'un yükünü Gökdeniz çekti

  A.Gücü'lü Emre G.Saray yolunda

  Mehmet Yıldız: Teklif almadım

  Parayı basan Mehmet'i alır

  Ronaldo'ya özel krampon

  Villarreal Nihat'ın golüyle 1 puan kazandı

  F.Bahçe başarılı

  İlk yarının lideri Sivasspor


 Son Dakika Haberleri