Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Galatasaray'ın nefesi yetmedi

Süper Lig’de ilk yarının büyük bir bölümünü lider olarak götüren sarı-kırmızılı ekibin son haftaya adeta nefesi yetmedi. Gençlerbirliği OFTAŞ ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Cimbom, rakipleri Fenerbahçe ve Sivas'ın maçlarını kazanmasıyla birlikte puan cetvelinde bir anda 3. sıraya geriledi.

Süper Ligin ilk haftası sonunda liderliği eline geçiren ve üst üste 8 hafta liderliği kimseye kaptırmayan sarı-kırmızılı ekip, 9. hafta liderliği, Kayserispor ile deplasmanda alınan 1-1’lik skor sonrasında Sivasspor’a devrederken, 2. sıraya düştü. Ancak Sivasspor’un deplasmanda 10. haftada Konyaspor’a yenilmesi ve Denizlispor karşısında alınan 2-1’lik galibiyet Galatasaray’ı yeniden liderliğe yükseltti. Daha sonraki 4 hafta liderliği kimseye kaptırmayan Galatasaray, Fenerbahçe’ye deplasmanda 2-0 yenilince, 15. haftada yeniden 2. sıraya düştü. Sivasspor, bu haftada Denizlispor’u evinde 2-0 mağlup ederek zirveye oturdu.

LİDERLİKTEN 3. SIRAYA

Ligin 16. haftasında Sivasspor’u 2-0 yenerek yeniden liderliği ele geçiren Galatasaray, son haftaya alışık olduğu şekilde lider olarak girdi. Ancak, ligde Gençlerbirliği OFTAŞ spor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray, rakipleri Fenerbahçe ve Sivasspor’un maçlarını kazanmasıyla, bir anda Sivasspor ve Fenerbahçe’nin ardından 3. sıraya geriledi.

4 MAÇTA 7 PUAN GİTTİ

Galatasaray’ın, ligde oynadığı son 4 karşılaşmada 7 puan kaybetmesi, liderlik koltuğundan inmesinde büyük etken oldu. Ligin 14. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sahasında 2-2 berabere kalan "Cim bom", daha sonra derbi maçta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda aldığı 2-0’lık mağlubiyetle puan kaybını sürdürdü. Sarı-kırmızılılar, son hafta aldıkları beraberlikle de puan kayıplarını 7’ye çıkardı.

SAKATLIKLAR ÜZDÜ

Lige fırtına gibi giren Galatasaray’da ilerleyen haftalarda yaşanan sakatlıklar, takımın saha içi organizasyonunu da oldukça etkiledi. Orta sahanın banko oyuncusu Ayhan, 6. haftadan sonra geçirdiği ağır sakatlık ve ameliyatın ardından forma giyemezken, 10. haftadan sonra Linderoth aynı şekilde sakatlığı nedeniyle oynayamadı. Orta sahada yaşanan bu sakatlıkların yanı sıra takımın beyni pozisyonundaki Lincol’ün de zaman zaman yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma giyememesi sarı-kırmızılı ekibin adeta belini büktü.

HAKAN BALTA: F.BAHÇE'YE GİTMEZDİM

Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta, çocukluğundan itibaren Beşiktaş'ı tuttuğunu ancak siyah-beyazlı kulüpden teklif almasına rağmen Galatasaray'a gelmenin kendisi için en iyi karar olduğunu söyledi. Galatasaray'a transferinin biraz hızlı olduğunu hatırlatan Hakan, ''Galatasaray'a gelişim sürprizdi açıkçası. Vestel Manisaspor maçı sonrası Galatasaray uçağıyla dönmem basında geniş yer bulmuştu. Ancak şimdi Galatasaray'a gelmenin benim için en iyi karar olduğunu anlamış bulunuyorum'' dedi. Hakan Balta, ''Fenerbahçe'den teklif gelseydi gider miydin?'' sorusuna ise, ''Çok büyük bir camia ve köklü bir kulüp olmasına karşı Fenerbahçe'yi tercih etmezdim'' ifadesini kullandı.

25.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray'ın nefesi yetmedi

  Beşiktaş, CSKA'dan Caner'i kiralık alıyor

  Trabzon'un yükünü Gökdeniz çekti

  A.Gücü'lü Emre G.Saray yolunda

  Mehmet Yıldız: Teklif almadım

  Parayı basan Mehmet'i alır

  Ronaldo'ya özel krampon

  Villarreal Nihat'ın golüyle 1 puan kazandı

  F.Bahçe başarılı

  İlk yarının lideri Sivasspor


 Son Dakika Haberleri