Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Futbol santranç gibi

Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, şampiyon olamayacakları şeklindeki açıklamalarının bir taktik olduğunu söyledi.


Başarımız 2008'de de sürmeli

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, ''2007 yılında başarılıydık. Bu başarıyı 2008 yılında da sürdürmek için çok çalışmalıyız. Bunun için dikkatli olmalı

G. Saraylı Nonda: İsviçre Türkiye'ye rakip olamaz

Galatasaray'ın Kongolu futbolcusu Shabani Nonda, Galatasaray'ı her yıl şampiyonluğa oynayan bir ekip olduğu için seçtiğini ifade etti.


  Cisse yine idmana çıkmadı

Siyah-beyazlıların 28 Aralık'ta başlayan ve 6 gündür devam eden çalışmalarına katılmayan ve izinli olduğu belirtilen Fransız futbolcu Edouard Cisse, dün sabahki çalışmada da yer almadı.


  Efes, seri istiyor

Basketbolda ULEB Avrupa Ligi (B) Grubu'nda yer alan Efes Pilsen, 10. maçında bugün karşılaşacağı İsrail'in Maccabi Elite Tel Aviv takımını yenerek, son maçlarda yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek istiyor.


  Kutluay POAK'ta iddiası

Yunanistan'ın Selanik PAOK takımının, Türk basketbolcu İbrahim Kutluay ile anlaşmaya vardığı bildirildi.


  FB Ülker, Roma deplasmanında

Basketbolda ULEB Avrupa Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe Ülker, (C) Grubu'nda 10. maçında bugün İtalya'nın Lottomatica Roma takımıyla deplasmanda karşılaşacak.


  Mirsad'ın 1000. ribaunt heyecanı

Basketbol ULEB Avrupa Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe Ülker'in deneyimli oyuncusu Mirsad Türkcan'ı 1000 ribaunt heyecanı sardı.


  Alpay kulüp bulamadı

Almanya 2. Lig takımlarından FC Köln'de, teknik direktör Christoph Daum'u eleştirdiği için kadro dışı bırakılan ve bedelli askerlik için Türkiye'ye gidecek olan milli futbolcu Alpay Özalan'ın, henüz yeni bir kulüp bulamadığı bildirildi.


  Trabzonspor'lu Ayman'dan fedakârlık

Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman'ın, milli takımdan affını isteyeceği öğrenildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri