Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

"Futbolun padişahıyız"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'da karşılaşacakları İspanyol ekibi Sevilla'yı ikiden fazla gol atarak yenmeleri halinde, bütün futbolcuların "Futbolun padişahı" olacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin Antalya kampında, otel çalışanlarının Osmanlı padişahı kostümü giydirdikleri Brezilyalı Roberto Carlos'un esprileri, kampın neşesini artırdı.

Sarı-lacivertli ekibin kamp yaptığı Belek'teki otelin çalışanları, animasyon ekibinin kostümleri arasında bulunan Osmanlı padişahı kostümünü Brezilyalı Roberto Carlos'a giydirerek, ''Artık futbolun padişahı oldun'' dediler. Kostümün tamamlayıcısı olarak kavuk da takan Carlos, çekilen fotoğraflara bakıp, ''Dışarıda bu kavukla gezsem, kimse benim kısa boylu olduğumu anlamaz'' diye espri yaptı.

Arkeoloji eğitimi alan Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, Carlos'a, Osmanlı İmparatorluğu ve padişahlar ile o dönem giyilen kostümler hakkında kısa bilgi verdi.

Otel çalışanlarının kendisine ''Futbolun padişahı'' yakıştırması yaptıklarının anlatılması üzerine Carlos, Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'da karşılaşacakları İspanyol ekibi Sevilla'yı ikiden fazla gol atarak yenmeleri halinde, bütün futbolcuların ''Futbolun padişahı'' olacağını söyledi.

Carlos, otel çalışanlarının yaptığı jeste teşekkür ederek, yıllar önce kullanılan bir kostümü giymekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Taraftar daha fazlasını istesin

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da gerçekleştirdiği kamp çalışmasıyla sürdüren Fenerbahçe'nin antrenörlerinden Moraci Sant'anna, şu anki çalışmaların mükemmel geçtiğini söyledi.

Sant'anna, FB TV'de yer alan röportajında, ''Oyuncuların, tatilden döndüklerinde bu kadar iyi olmasını beklemiyorduk. İstanbul'daki çalışmalarımız topsuz olmasına karşın futbolcularımız çok hırslı ve istekliydi. Bu bir haftalık süreyi futbolcularımız çok iyi değerlendirmişler'' dedi.

Fenerbahçe antrenörü, 2008 yılının geçen yıldan daha iyi geçmesini dileyerek, ''İlk yarıda elde ettiğimiz başarıların fazlasını

taraftarlarımız bu yıl bekleyebilirler. Çünkü futbolcularımız hedeflerini belirlemiş durumdalar. Taraftarlarımız 2008 yılında umarım 2007'den daha mutlu olurlar. Onlar 12. oyuncumuz olmaya devam ettiği ve bize destek verdikleri sürece başarımız devam edecektir. Buna inansınlar ve desteklemeye devam etsinler'' dedi.

05.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  "Futbolun padişahıyız"

  Kalli antrenmanda

  Holoskolu Kartal Diyarbakır'a uçtu

  Nihat kadroya alınmadı

  Potada dev maç

  Arthur Zico ve Roberto Carlos


 Son Dakika Haberleri