Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Arthur Zico ve Roberto Carlos

Antalya'da devam eden TSYD seminerinde bütün gözler F. Bahçe teknik direktörü Zico ve yıldız futbolcu Roberto Carlos'a çevrildi. Limra Otelde konaklayan yüzlerce Alman turist futbol dünyasının bu iki şöhretini yakından görme sevinci yaşarken, birçokları fırsatı kaçırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Seminere katılan 200'e yakın spor yazarının yanında F. Bahçe'nin Antalya hazırlıklarını takip eden 30'a yakın foto-muhabirinin de gelmesiyle toplantı salonu tıka basa doldu. İki Brezilyalının konuşmaları dikkatle dinlendi.

Önce şu tesbiti yapalım: Zico ciddî ve konulara hakim bir konuşmacı. Kaçamak cevaplar vermedi. Düşündüğünü söyledi. Esprili cevaplar vermeyi de biliyor. Bende iyi bir hatip imajı bıraktı. Roberto Carlos ise kıpır kıpır. 34 yaşında olmasına rağmen sürekli gülen yüzü ile çevresine pozitif enerji saçıyor. Her ikisi de böyle bir toplantıya dâvet edildikleri için çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Zico konuşmasında, Japonya Millî Takımı patronluğundan sonra geldiği Türkiye'ye artık tam olarak adapte olduğunu söyledi. Brezilyalı teknik adam, sahada güzel şeyler yapan yıldız futbolcuların korunması gerektiğini belirtti. Yapıcı, mantık dahilindeki eleştirilere her zaman açık olduğunu da dile getiren Beyaz Pele, Türkiye'de en beğendiği futbolcunun Arda Turan olduğunu ifade etti.

R. Carlos ise, Zico gibi bir hoca ile çalışmaktan memnun olduğunu belirtirken, İstanbul'un trafiğine alışamadığını söyledi. Rakiplerine ve kendi takım arkadaşlarına her zaman saygılı davranmaya çalıştığını ifade eden Brezilyalı futbolcu, "bulunduğum yerlerde hiçbir gazeteci ile de tartışmadım" dedi. Carlos, Denizlisporlu Yusuf'un oyun stilini beğendiğini, G. Saraylı Hakan Şükür ve Lincoln'ün de iyi futbolcular olduğunu sözlerine ekledi.

Erol DOYURAN

05.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  "Futbolun padişahıyız"

  Kalli antrenmanda

  Holoskolu Kartal Diyarbakır'a uçtu

  Nihat kadroya alınmadı

  Potada dev maç

  Arthur Zico ve Roberto Carlos


 Son Dakika Haberleri