Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Saakaşvili kazandı, Gürcistan sıkıntılı

Gürcistan'da önceki gün yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk sonuçlara göre, Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, oyların yüzde 57,58'ini alırken, rakibi Levan Gatçeçiladze yüzde 22,56'sını aldı. Gürcistan'da Birleşik Muhalefet Hareketinin adayı Gaçeçiladze'nin sandık başı anket sonuçlarının hileli olduğunu ileri sürerek, halka kitlesel eylemlere katılmaları çağrısı, muhalefet yanlılarını Tiflis'te sokağa döktü.


'Ladin için Pakistan'dan izin almaya lüzum yok'

ABD'deki başkanlık yarışında Demokrat Partinin aday adayları, ''Usame Bin Ladin'in Pakistan'da olduğunun tespit edilmesi gibi bir durumda, ABD güçleri

Sibel yine konuştu yine suçladı

ABD Federal Soruşturma Bürosu FBI'da bir süre Türkçe-Farsça çevirmen olarak görev yapan Sibel Edmonds, ABD'de bazı üst düzey devlet görevlilerinin Pak


  Kenya'da 'ulusal birlik' formülü

Kenya'da geçen hafta yapılan tartışmalı cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra yaşanan siyasi krize çözüm bulma çabaları sürerken, Cumhurbaşkanı Mwai Kbaki bir ulusal birlik hükümeti kurmaya hazır olduğunu açıkladı.


  Yunanistan sallandı

Yunanistan'da dün sabah ülkenin büyük bölümünde hissedilen 6,5 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, ciddî maddî hasara yol açmadı.


  Irak askeri 'ABD askerlerini öldürdü'

Amerikalı ve Iraklı yetkililer, Irak'ın Musul kentinde ölen iki Amerikan askerinin bir Irak askerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.


  İran'dan PKK operasyonu

İran, Irak sınırı yakınlarında dış güçlerden yardım almakla suçladığı bir grup teröristi öldürdüğünü açıkladı.


  İsveç'te hacı karşılama coşkusu

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuna bağlı olarak İsveç-Stockholm Din Hizmetleri Müşavirliği organizesi ile kutsal beldelere giden hacılar Stockholm'e döndüler. 219 İsveçli hacıyı karşılamaya gelenlerin sevinciyle havaalanı tam bir bayram yerine döndü.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri