Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Holosko: Gole sevinemedim

Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'dan transfer ettiği Slovak futbolcu Filip Holosko, Türkiye'de oynayabileceği en büyük kulübün Beşiktaş olduğunu söyledi.

Holosko, Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesine yaptığı açıklamada, iki yıldır Türkiye'de futbol oynadığı için hem ülkenin mantalitesini bildiğini, hem de Türkiye'de oynayabileceği en iyi ve büyük takımın Beşiktaş olduğunu belirterek, ''Bu nedenle eski kulübüme özellikle Avrupa'dan birçok teklif gelmesine rağmen, ben kişisel tercihimi Beşiktaş'tan yana kullandım'' dedi.

BENİ HOCAMA SORUN

Beşiktaş olarak bu sezon öncelikli hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Holosko, ''Türkiye Kupası'nı tekrar kazanarak sezonu iki kupayla bitirmek istiyoruz. Önümüzdeki sezon için de yine Şampiyonlar Ligi'ne katılarak, takım arkadaşlarımla birlikte Avrupa arenasında büyük başarılara imza atmayı amaçlıyoruz'' diye konuştu. Slovak oyuncu, Beşiktaş formasıyla ilk maçtaki performansı ile ilgili soruları ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbol otoritelerin cevaplamasını daha doğru bulduğunu dile getirdi.

EN SEVDİĞİ TEZAHÜRAT

Filip Holosko, Beşiktaş formasıyla İstanbul'daki ilk maçında attığı golün sevincini ise buruk yaşadığını ifade etti. Beşiktaş formasıyla ilk maçını Diyarbakır'da oynadığını hatırlatan yeni transfer, şunları söyledi: ''Ama kendi stadımızın benim için çok ayrı bir yeri vardı ve dolayısıyla bu maç benim için çok önemliydi. TStadımızda oynadığım ilk maçta gol atmama sevinmem kadar, bu golün sevincini taraftarlarımızla birlikte yaşayamadığım için de bir o kadar üzüldüm. Umarım bundan sonraki maçlarda çok büyük bir güç olduğuna inandığım taraftarlarımızdan ayrı kalmayız.'' Holosko, en sevdiği tezahüratın ise ''Kartal gol gol gol'' olduğunu sözlerine ekledi.

10.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE'NİN YÜKSELİŞİ

  Atalay: Trabzon'a 50 bin kişilik stad şart

  Tello gollerini İstanbul'da atıyor

  Emre'nin kadro dışı kaldığı haberi yalanlandı

  Beşiktaş bayanların İsrail sınavı

  Holosko: Gole sevinemedim

  İbrahim PAOK'ta siftah yaptı

  Kara-Kartal Avrupa'da Türkiye'nin gururu oldu

  Efes deplasmanda Le Mans karşısında

  Anelka'nın Chelsea hayalleri yıkıldı

  UEFA: Sivasspor öldürücü bir dev

  Kasımpaşa 3 yeni oyuncuyla anlaştı


 Son Dakika Haberleri