Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Hamas: Abbas bizi bağlamaz

Gazze Şeridi'nin kontrolünü Haziran ayından beri elinde bulunduran Hamas'ın sözcüsü İsmail Rıdvan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın İsrail ile yapacağı anlaşmanın kendisini bağlamayacağını açıkladı.


Bush lutfetti: Filistinliler daha iyisini hak ediyor

ABD Başkanı George W. Bush önceki gün İsrail'e, 1967'de başlayan işgalin sona erdirilmesi çağrısında bulundu.

ABD'den Filistinli mültecilere yardım

ABD'nin, Orta Doğu'daki kamplarda barınan Filistinli mültecilere destek veren BM ajansına 40 milyon dolar yardımda bulunacağı bildirildi.


   151 bin sivil öldü

Dünya Sağlık Örgütü ve Irak hükümetinin yürüttüğü araştırmaya göre işgalin başladığı 2003'ten Haziran 2006'ya kadar 151 bin sivil şiddet sebebiyle öldü. Şiddet dışı ölüm oranı da yüzde 60 arttı.


  Bağdat'a kar düştü

Irak'ın başşehri Bağdat, bilindiği kadarıyla ilk kez karla tanıştı. Bağdat'a kar yağdığına ilk kez şahit olan ve bunu, "huzurun habercisi", "yeni Irak'ın işareti" olarak gören halk, sokaklara çıkarak farklı günün tadını çıkarttı.


  Muhammed El Baradei Tahran'da

Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu (UAEK) Başkanı Muhammed El Baradei, İran'ın tartışmalı nükleer programıyla ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Tahran'a gitti.


  Kenya'da muhalifler gösterilere başlıyor

Kenya'da muhaliflerin, 27 Aralıkta yapılan devlet başkanlığı seçiminin sonuçlarını protesto için yeniden gösterilere başlayacağı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri