Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Açlık sınırı 894 YTL

Türkiye Kamu-Sen, Aralık ayında dört kişilik bir ailenin yoksulluk sınırını 2 bin 329 YTL, çalışan tek kişinin açlık sınırını ise 894 YTL olarak hesapladı


Uçurum büyüyür

Türkiye ve diğer ülkelerin kalkınma göstergelerinin karşılaştırıldığı araştırma sonuçlarına göre, kişi başına millî gelirde Türkiye'nin gelişmiş ülkel

Yabancı sermaye payı yüzde 2

BM Ticaret ve Kalkınma Konferansına göre (UNCTAD), Türkiye bölgesinde, körfezdeki petrol zengini ülkeler kadar doğrudan yabancı sermaye çekiyor.


  Maliye, yatırımcının gönlünü alacak

Maliye Bakanlığı, yatırım malı niteliğindeki makina ve ekipmanda katma değer vergisi oranının yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülmesi konusunda bir çalışma yapacak.


  Dört ay boşa geçti

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, hükümetin eylem planını 4,5 ay sonra açıklaması sebebiyle 4 ayın boşa geçtiğini söyledi.


  KDV indirimi zam olarak geri döndü

Yeni yılla birlikte gıda ürünlerindeki KDV'nin, yüzde 18'den yüzde 8'e inmesiyle ucuzlayan kebap, maliyet artışı gerekçe gösterilerek zamlanınca ''kebap keyfi'' kısa sürdü.


  Biz sadece meslek örgütü olmak istiyoruz

Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesinde 20 Ocak'ta yapılacak seçimlerde aday olan Birlik Grubu, yönetim kadrolarında görev alacak ekibi açıkladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri