Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

KİPTAŞ'tan 397 YTL taksitle ev

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, daha önce Hadımköy 1.Etap'ta bin 12 konutun yapımının tamamlandığını şimdi de 2. Etap olarak 2 bin 150 konutun yapımına başlanacağını belirtti.

KİPTAŞ tarafından yaptırılan Hadımköy Konutları'nın 2.Etap satışları başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki merkezinde bir basın toplantısı düzenleyen Kadir Topbaş, daha önce Hadımköy 1.Etap'ta bin 12 konutun yapımının tamamlandığını şimdi de 2. Etap olarak 2 bin 150 konutun yapımına başlanacağını belirtti. Konutların çevre düzenlemesi ile camisi, kreşi, okulu ile her şeyiyle mükemmel bir şekilde inşa edileceğini dile getiren Topbaş, konutlardan 40 dairenin özürlülere göre yapıldığını, giriş katların bu şekilde düzenlendiğini belirterek, "Özürlüler kur'aya girmeden bu dairelerden alabilecek" dedi. Konuşmasının ardından Kadir Topbaş, kayıt bürosuna geçerek ilk başvuruların yapılmasını sağladı. Topbaş ilk olarak görme özürlü Veysel Koç isimli vatandaşın kaydını tamamladı.

397 YTL'den başlayan taksitlerle

Sosyal proje kapsamında satışa sunulan 75 metrekarelik daireler için 1 yıl İstanbul'da oturma ve hiç evi olmama şartı aranacak. Hadımköy Konutları 2.Etap'te 75, 95 ve 125 metrekare olmak üzere 2 bin 150 daire yapılacak. 0.82 kredi oranı ile 397 YTL'den başlayan taksitler, 120 aya kadar vade imkânı ile satışa sunulan konutlar için 21 Ocak- 8 Şubat tarihleri arasında başvurular kabul edilecek. İsteyen vatandaşlar İBB'nin Saraçhane'deki merkezinden ya da Hadımköy Belediyesi'nden başvuru formlarını temin edebilecek.

Ümit Kızıltepe / İSTANBUL

22.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Borsalarda sert düşüş

  Çalışana daha fazla vergi

  KİPTAŞ'tan 397 YTL taksitle ev

  Cep'te numara taşıma yıl sonu başlayacak

  Ekonominin kalbi Davos'ta atacak

  TÜGİK'te Genel Kurul heyecanı

  Kar ve buzla mücadeleye 198 milyon YTL'lik bütçe


 Son Dakika Haberleri