Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ekonominin kalbi Davos'ta atacak

Siyaset ve ekonomi dünyasının önde gelen isimleri, bu yıl da 23-27 Ocak tarihleri arasında Davos'ta buluşacak. 35 yıldır İsviçre'nin Davos kasabasında yapılan Dünya Ekonomik Forumu toplantılarında bu yıl ana tema işbirlikçi yenilikçiliğin gücü olacak.

Davos bu yıl da kalabalık bir katılımcı topluluğunu ağırlayacak gibi görünüyor. Ön kayıtlara göre toplantılara siyaset, ekonomi, sivil toplum, medya ve san'at dünyasından 35'i devlet ve hükümet başkanı, 1.400'ü CEO olmak üzere 2 bin 200 kişi katılacak. Davos'un renkli yüzünü ise Bono, Peter Gabriel ve Emma Thompson gibi ünlüler oluşturacak. Davos'ta bu yıl Türkiye çıkartma yapacak. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Doğan Yayın Holding CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ, Akbank Murahhas Azası Suzan Sabancı Dinçer ve Koç Holding Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç'un girişimiyle Türkiye, Fransa'nın yanı sıra, zirvenin kapanışında gala gecesi düzenleyecek.

Gecenin teması '360 derece Türkiye' olacak. 25 Ocak'ta Davos'a gelmesi beklenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gecede dünyanın önde gelen CEO'larına seslenecek. Türkiye'nin yeni fırsatlarla çekim alanı oluşturduğuna dikkat çekecek.

/ İSTANBUL

22.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Borsalarda sert düşüş

  Çalışana daha fazla vergi

  KİPTAŞ'tan 397 YTL taksitle ev

  Cep'te numara taşıma yıl sonu başlayacak

  Ekonominin kalbi Davos'ta atacak

  TÜGİK'te Genel Kurul heyecanı

  Kar ve buzla mücadeleye 198 milyon YTL'lik bütçe


 Son Dakika Haberleri