Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nonda kurtardı

Ligde tehlikeli bölgeden kurtulmak isteyen Bursaspor ile şampiyonluk ipini bırakmak istemeyen G.Saray'ın mücadelesi müthiş oldu. Bir ara sahada İngiliz ligini andıran görüntüler vardı. Ancak bu agresif davranışların satır aralarında art niyetler gözlemledik.

Hakemin kötü niyetli davranışlarla, nizami mücadele ayırımını yapamaması futbolun icrasını dinamitleyen baş faktördü. Önündeki pozisyonlarda bu hataları yapan hakem Bülent Yıldırım'ın, geçmişini bilmediğim halde futboldan gelmediğini iddia ediyorum. Yoksa pozisyonlar süzülemeyecek cinsten değildi.

G.Saray kupada geçen hafta karşılaştığı Bursaspor'dan farklı bir takım buldu karşısında. Samet Aybaba kupa maçından gerekli dersi çıkarmış, takımını iyi dizayn etmişti. G.Saray'a oynayacağı boş alanlar bırakmadı. Neticeye etki edecek en teknik oyuncu Arda' yı kitleyince G.Saray pozisyon bulmakta zorlandı.

Geçen yazımdada belirttiğim gibi orta sahada oyun kurmakla görevli Mehmet Topal ve Barış sınırlı yeteneklere sahip diğer oyuncular. Baskı altında ancak bu kadar etkili olabiliyorlar. Kenarları da G.Saray'a kullandırmayan Bursaspor yapılan bir ıskayla G.Saray'a boyun eğmek zorunda kaldı. İlk 20 dakikanın dışında maça G.Saray'dan daha hakim olan taraftı.

Sevet, G.Saray'ın cengaver oyuncusu olmayı sürdürüyor. Katkısı çok fazla. Yeni transfer Emre, G.Saray'ın geleceğinde olabilecek niteliklere sahip. Nonda'nın alınması G.Saray için tam isabet olmuş. Bu maç onun fırsatçılığıyla kazanıldı.

Bursaspor iyi yolda. Samet Aybaba'ya sabrederlerse iddialı bir takıma sahip olabilirler. Bir hafta arayla izlediğim Bursaspor'u, çok farklı buldum. Yakışmayan iki oyuncu ise İsmail Güldüren ve kaptan Egemen. Gençlerden müteşekkil takımlarına hareketkeleriyle kötü örnek oluyorlar.

Said Okur

22.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'in M. Topuz ısrarı

  G.Saray revire döndü

  Trabzonspor'dan Ulusoy'a sert tepki

  Lucescu'nun özlemi

  Vehbi Emre 26 Ocak'ta start alıyor

  Ganalı Muhammed G.Birliği'nde

  Tekvandoda elemler başlıyor

  Beşiktaş potada Fransız Chalon'u konuk ediyor

  Futbol sevdalısı cami imamı

  Nihat İspanya'da haftanın en iyi 2. ismi

  Mehmet Yıldız-Cvetkov ikilisi 2 maçta 4 gol attı

  Sivasspor zirveye yerleşti

  Nonda kurtardı

  Herkes suçlu..


 Son Dakika Haberleri