Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lucescu'nun özlemi

G.Saray ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, Türkiye'yi çok sevdiğini, hiçbir zaman unutmadığını belirterek, "Türkiye'yi her zaman çok özlüyorum. Eğer imkan olursa bundan sonra tercihim direkt Türkiye olacak" dedi.

Antalya'da kamp yapan Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk futbol takımının teknik direktörü Mircea Lucescu, Donetsk'den sonra tercihinin direkt Türkiye olacağını söyledi. Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü olan ve halen Shakhtar Donetsk'in teknik direktörlüğünü yapan Mircea Lucescu, Türkiye'yi çok sevdiğini, hiçbir zaman unutmadığını belirterek, "Türkiye'yi her zaman çok özlüyorum. Eğer imkan olursa bundan sonra tercihim direkt Türkiye olacak" dedi. Türkiye liglerindeki önemli maçları takip ettiğine işaret eden Lucescu, şöyle konuştu:

"Türkiye'de sporu, özellikle önemli maçları takip etmeye çalışıyorum. Şu anda Sivasspor lider. Çok iyi bir takım. Sivas lider, ama bana göre şampiyon olacağına ihtimal vermiyorum. Şampiyonluk yarışı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçer. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi, Galatasaray'ın UEFA maçları şampiyonlukta etkili olur. Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa maçlarına ağırlık vereceklerdir. Bu nedenle de lige fazla asılmayabilirler. Bu nedenle şampiyonlukta Beşiktaş; Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre biraz daha şanslı."

Lucescu, Türkiye liglerinde şu anda oynayan en iyi oyuncuların kendisine göre Fenerbahçe'de oynayan Roberto Carlos ve Alex De Souza olduğunu da belirterek, "Fenerbahçe'den Roberto Carlos ve Alex'i çok beğeniyorum. Onları takip ediyorum. Özellikle Alex çok iyi bir oyuncu" diye konuştu.

22.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'in M. Topuz ısrarı

  G.Saray revire döndü

  Trabzonspor'dan Ulusoy'a sert tepki

  Lucescu'nun özlemi

  Vehbi Emre 26 Ocak'ta start alıyor

  Ganalı Muhammed G.Birliği'nde

  Tekvandoda elemler başlıyor

  Beşiktaş potada Fransız Chalon'u konuk ediyor

  Futbol sevdalısı cami imamı

  Nihat İspanya'da haftanın en iyi 2. ismi

  Mehmet Yıldız-Cvetkov ikilisi 2 maçta 4 gol attı

  Sivasspor zirveye yerleşti

  Nonda kurtardı

  Herkes suçlu..


 Son Dakika Haberleri