Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray revire döndü

Galatasaray'da yaşanan sakatlıklar sürekli artarken, sarı-kırmızılı ekip adeta revire döndü. Dr. İlker Yücesir, Hakan Şükür'ün soğuk algınlığı başlangıcının bulunduğunu ve tecrübeli futbolcunun buna rağmen maçta oynadığını söyledi. Yücesir, Sarıyer maçında sakatlanan Hasan Şaş'ın durumunun tespit edilmesi için bugün MR çekeceklerini bildirdi.

Kulüp doktoru İlker Yücesir, basın mensuplarına sakatlıklarla ilgili bilgi verdi. Yücesir, Bursa maçında sol ayak bileği burkulan Hakan Balta'nın Çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası'nda oynanacak Gençlirbirliği OFTAŞ Spor ve hafta sonundaki Ankaragücü maçlarında forma giyemeyeceğini açıkladı. Lincoln'un koşulara başlayacağını açıklayan İlker Yücesir, sakatlığın durumunun iyi seyrettiğini dile getirerek, ''Takıma ne zaman katılacağını net olarak söyleyemeyiz. Ancak 1 hafta 10 gün içinde takımla çalışmalara başlayabileceğini düşünüyoruz'' dedi.

HAKAN ŞÜKÜR HASTA

Dr. İlker Yücesir, Hakan Şükür'ün soğuk algınlığı başlangıcının bulunduğunu ve tecrübeli futbolcunun buna rağmen maçta oynadığını söyledi. Hakan'ın şikayetlerinin arttığını kaydeden İlker Yücesir, ''Bu nedenle tedbir olarak istirahat etmesini ve ilaç tedavisini sürdürmesini uygun gördük. Hakan takımla birlikte Ankara'ya gidecek. '' diye konuştu.

ŞAŞ'IN MR'I ÇEKİLECEK

Yücesir, Sarıyer maçında sakatlanan Hasan Şaş'ın durumunun tespit edilmesi için bugün MR çekeceklerini bildirdi. Hasan'ın bileğinde yürürken ağrı olduğunu anlatan İlker Yücesir, ''Ödemin geçmesini bekledik. Bileğinde bizi biraz zorlayacağa benzeyen problem var. Bugün hala yürürken ağrısı var. Sakatlığının uzun süre alacağını düşünüyoruz'' dedi.

AYHAN DÖNÜYOR

Ayhan'ın şikayetlerinin hafiflediğini belirten Yücesir, futbolcunun iyi hazırlandığını kaydetti.Yücesir, Ayhan'ın sakatlığının beklenenden uzun sürdüğünü anlatarak, ''Hedefimiz Ayhan'ı Bursaspor maçında oynatmaktı ama hafta içinde bunun mümkün olmadığını gördük'' açıklamasını yaptı.

SERVET'E DİYET

Servet'in Bursasspor maçında çok ciddi bir problem yaşadığını söyleyen İlker Yücesir, ''Dilinde ciddi bir yarık ve yırtık oluştu. Ama şu anda sağlık açısından bir riski yok. Beslenmesi için özel bir diyet hazırlandı. En büyük sıkıntısı beslenme olur" diye konuştu.

22.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'in M. Topuz ısrarı

  G.Saray revire döndü

  Trabzonspor'dan Ulusoy'a sert tepki

  Lucescu'nun özlemi

  Vehbi Emre 26 Ocak'ta start alıyor

  Ganalı Muhammed G.Birliği'nde

  Tekvandoda elemler başlıyor

  Beşiktaş potada Fransız Chalon'u konuk ediyor

  Futbol sevdalısı cami imamı

  Nihat İspanya'da haftanın en iyi 2. ismi

  Mehmet Yıldız-Cvetkov ikilisi 2 maçta 4 gol attı

  Sivasspor zirveye yerleşti

  Nonda kurtardı

  Herkes suçlu..


 Son Dakika Haberleri