Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Mısır'dan Gazzelilere ayıp

Mısır güvenlik güçleri, Mısır ile Gazze arasındaki Refah geçiş noktasını zorlayan Filistinli göstericileri havaya ateş açarak ve tazyikli su kullanarak dağıttı. Görgü tanıkları, İsrail'in Gazze'ye uyguladığı ablukayı hafifletmek amacıyla geçiş kapısının açılması için toplanan, aralarında çok sayıda kadının da bulunduğu göstericilerin Mısır güvenlik güçleri tarafından dağıtıldığını belirttiler.


Subaylar Olmert'in istifasını istedi

İsrail ordusunun bazı ihtiyat (yedek) subayları, 30 ocakta yayımlanacak İkinci Lübnan Savaşının başarısızlıklarının araştırılması için kurulan Winogra

Obama ile Clinton birbirine girdi

ABD'de başkanlık yarışı hızlanırken, Demokrat Parti'nin önde giden iki adayı Hillary Clinton ile Barack Obama arasındaki gerginlik, daha önce görülme


  Yarım yüzyıl rötarlı ziyaret

Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis "Yunan hükümeti ve kendisinin Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkilerin özlü biçimde iyileşmesi yönünde her türlü olası çabayı göstermeye hazır olduğunu'' belirtti.


  Malezya'da haremlik-selâmlık mecburiyeti

Malezya'nın, İslâmî kuralların uygulandığı bir eyaletinde, kadın ve erkeklerin kasa önlerinde ayrı sıralar oluşturmadığı market ve alışveriş merkezlerine para cezası kesilmeye başlanacak.


  Çin: İran krizi kritik aşamada

Çin Dışişleri Bakanlığı, "İran'ın nükleer sorununun kritik aşamada olduğunu" belirtti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri