Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bermek bu defe kararlı

14-15 Şubat'ta yapılacak Futbol Federasyonu Genel Kurulunda başkan adayı olması beklenen işadamı Ayhan Bermek, "''Kendi hayatımı, aile hayatımı ve işimi idare ettim. Bu seçimi edemedim. Bu sefer çok kararlıyım. Aday olursam seçimi ben idare edeceğim. Listedeki her kişinin hesabını basın mensuplarına vereceğim" dedi.


Nobre'nin gözü Fatih Terim'de

Beşiktaş'ın golcüsü Mert Nobre, hedefinin Haziran'da yapılacak Avrupa Şampiyonası finallerinde Türk Milli Takımının formasını giymek olduğunu söyledi.

Zico dünyada en iyi 18. hoca

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Antunes Coimbra ''Zico'', 2007 yılında Fenerbahçe'de gösterdiği performansla, teknik direktörlük alanında da dünya


  Terim ve Delgado ayın altın adamı

Türk Kalp Vakfı sponsorluğunda düzenlenen ''11 Altın Adam Yarışması''nın 4. jüri toplantısında Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Matias Emilio Delgado, kasım ve aralık ayının altın adamı seçildi.


  Hidayet Magic'in sayı makinası

Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, sahasında Detroit Pistons'ı 102-100 yenerken, milli basketbolcu karşılaşmayı 26 sayıyla tamamlayarak, maçın en skorer ismi oldu.


  Efes Pilsen evinde Aris'i konuk edilyor

Efes Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi'nde bugün evinde Yunanistan'ın Aris TT Bank ekibiyle yapacağı maçta taraftar desteği bekliyor


  Futbolda kupa günü

Fortis Türkiye Kupası'nda gruplarda 5. ve son hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı.


  Potada OPEL kuraları çekildi

F.Bahçe-Alpella, Efes Pilsen-Beşiktaş, Banvit-Türk Telekom, Karşıyaka-Oyak Renault eşleşti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri