Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bermek bu defe kararlı

14-15 Şubat'ta yapılacak Futbol Federasyonu Genel Kurulunda başkan adayı olması beklenen işadamı Ayhan Bermek, "''Kendi hayatımı, aile hayatımı ve işimi idare ettim. Bu seçimi edemedim. Bu sefer çok kararlıyım. Aday olursam seçimi ben idare edeceğim. Listedeki her kişinin hesabını basın mensuplarına vereceğim" dedi.

Futbol Federasyonu'nda Olağanüstü Genel Kurul'da alınan seçim kararının yankıları sürerken, eski başkan adaylarından Ayhan Bermek, gelişmelerden rahatsızlık duyduğunu, ve çinde sıkıntılar olduğunu söyledi. Spor Adamı Ayhan Bermek, Türkiye Futbol Federasyonu başkan adaylığı için sorulan sorulara, "Şu aşamada adayım demek saygısızlık olur.'' dedi. 11 Altın Adam Yarışması'na katılan Bermek, bugüne kadar 2 kez aday olduğunu belirterek, şunları söyledi:

''Adaylığımın ikisinde de düşüncelerimi, planlarımı, projelerimi anlattım. Kendimi ifade etmek adına eksikliği kendimde hissetmiyorum. Seçimi kaybettiğim günden beri nerede hata yaptığımı düşündüm. Geldiğim noktada içimde sorular var. Benim için kamuoyunun sesi, basın çok önemli. Seçim kararı alınalı çok yeni. Hukuki prosedürler var. 55 delegenin imzası gerekli. İmza toplamak çok tehlikeli. Ödün isteyen insanlar var etrafta. Benim hiçbir kulübe bana oy verirseniz adamınızı alırım vb gibi taahhütlerim olmadı. Başkanın fikirleri yanında inandırıcılığı çok önemlidir. Genel kurul delegeleriyle kendimi güçlü hissettiğim anda, kamunun desteği, sivil destek, spor basını çok önemli rol oynayacak" diye konuştu.

Bermek, 1 oyla kaybettiği seçimden sonrası için ise yaptığı açıklamada, ''Kendi hayatımı, aile hayatımı ve işimi idare ettim. Bu seçimi edemedim. Bu sefer çok kararlıyım. Aday olursam seçimi ben idare edeceğim. Listedeki her kişinin hesabını basın mensuplarına vereceğim" dedi.

Erol Doyuran

23.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bermek bu defe kararlı

  Nobre'nin gözü Fatih Terim'de

  Zico dünyada en iyi 18. hoca

  Gökhan Ünal'a 50 bin YTL ceza

  Terim ve Delgado ayın altın adamı

  Hidayet Magic'in sayı makinası

  Efes Pilsen evinde Aris'i konuk edilyor

  Futbolda kupa günü

  Potada OPEL kuraları çekildi


 Son Dakika Haberleri