Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nobre'nin gözü Fatih Terim'de

Beşiktaş'ın golcüsü Mert Nobre, hedefinin Haziran'da yapılacak Avrupa Şampiyonası finallerinde Türk Milli Takımının formasını giymek olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mert Nobre, son haftalarda attığı goller nedeniyle mutlu olduğunu söyledi. Nobre, BJK TV'ye verdiği röportajda, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptığını ifade ederek, ''Beşiktaş adına gol attığım ve takıma yardım ettiğim için çok mutluyum. Attığım goller ve bu galibiyetlerle şampiyonluk yolunda ilerlememiz ayrı bir mutluluk katıyor bana. Geçen sezon hakkında fazla bir şey hatırlamak istemiyoruz. Yeni bir yıla girdik, 2. yarıya başladık. Hep böyle goller ve galibiyetlerle devam etmek istiyorum'' diye konuştu.

HOLOSKO ÇOK İYİ

Holosko'nun gelişinin Nobre'yi olumlu yönde etkilediği yorumlarının yapıldığının hatırlatılması üzerine Nobre, ''Buna ben fazla katılmıyorum. Yeni gelen bir futbolcu var aramızda, onun kendi motivasyonu var. Benim iş ahlakımda her zaman takımım için en iyisini yapmak vardır. En iyisini vermeye çalışırım'' şeklinde konuştu. Nobre, Holosko'nun çok iyi bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Zaten bunu da Manisaspor'da kanıtlamış bir sporcu. Şampiyonluk hedefimizde bize çok yardımcı olacaktır'' dedi.

MİLLİ TAKIM KONUSU

Mert Nobre, Haziran ayında Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinin olduğunun hatırlatılması ve milli takımda forma giyme hedefinin olup olmadığı sorusuna, ''Beni milli takıma götürecek performansı Beşiktaş'ta göstereceğim. Bunun için de burada elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve takımıma yardımcı olmak istiyorum. Fatih Terim beni seçerse çok mutlu olacağım. Her futbolcunun rüyasıdır milli takımda oynamak; benimki de değişik değil'' diye cevap verdi.

23.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bermek bu defe kararlı

  Nobre'nin gözü Fatih Terim'de

  Zico dünyada en iyi 18. hoca

  Gökhan Ünal'a 50 bin YTL ceza

  Terim ve Delgado ayın altın adamı

  Hidayet Magic'in sayı makinası

  Efes Pilsen evinde Aris'i konuk edilyor

  Futbolda kupa günü

  Potada OPEL kuraları çekildi


 Son Dakika Haberleri